Z obawy,że moja prostota może nie znaleźć zbyt wielu zwolenników na kiermaszu zrobiłam na wszelki wypadek wersje elegance
I ostatecznie Pani na kiermasz wybrała tą drugą a skandynawska zostaje jako ozdoba w klasie
Dekoracji świątecznych jeszcze nie zrobiłam
Jakoś mi dziwnie, ze niebawem święta...
W przedpokoju powiesiłam wianek z orzechów, ten sam, co rok temu...
Jutro wyciągnę ozdoby...
Muszę cyknąć wianek od Mirelki. Ozdobiony delikatnie świątecznie, wisi w jadalni...
Nierozpakowane jeszcze i mnóstwo lampek zewnętrznych do powieszenia na drzewach. Kupiłam świerka małego w doniczce, żeby przed dom rodziców postawić do wysokiej donicy, muszę go ozdobić
Czytając o chlebie, myślami byłam przy bielonej podłodze. Żytni z suszonymi - to moje smaki. Spróbuję upiec (po Świętach jak każdy będzie marzył tylko o chlebie z masłem i solą). Ja też wolę bielone drewno, wszystko inne kojarzy mi się z boazeriami w ciemnych blokowych przedpokojach.
I chyba chleb wypieku własnego faktycznie jest sycący albo Ty naprawdę jesz jak ptaszek.
U mnie nadal nie ma zimy. Temperatura ok. zera. Czasem na plusie. Dziś nie padało, to wreszcie widać kłosy traw. Są suche. Jak pada, nie ma efektu, wyglądają wtedy nieciekawie...
Swego czasu zastanawialam sie nad zakupem ale temat odlozylam i narazie nie wroci - fajna ta opcja sciagania przepisow
Niesamowite jak jeszcze roze u Ciebie kwitna