No pewnie...
Dlatego się cieszę, bo ja nie mam warunków idealnych dla innych niż zwykłe phalaenopsis, które nomen omen u mnie mają się całkiem dobrze akurat
W tym roku, dzięki też dziewczynom z forum, wyniosłam je na zewnątrz i zakwitły..
W oderwaniu od myślenia rabacie wjazdowej zrobiłam kompozycję storczykową, jeszcze mchu brakuje, muszę iść do lasu
Jeden dopiero ma pąki, jakbym rozkwitnie będzie kolorowo.
Dobrze, że tu trafiłeś, masz szansę poprawić estetykę ogrodu i nauczyć się wiele dobrego.
Otoczenie jest coraz lepsze ale bije po oczach ta niebieskość Powinna być strefa przybrzeżna zamaskowana. Nie taki wał z folią. Lód będzie napierał i rozrywał folię.
Brzegi są nieprawidłowo wyprofilowane. Trzeba je obnizyć, zrobić przegrodę kapilarną i mieć na brzegu miejsce do wsadzenia roślin. Bez roślin będzie zielona, gęsta zupa w maju.
całkiem fajny widok z okna masz ...po co narzekasz ....masz co robić w sezonie ...moze to nie twój styl ...bo ty jednak bałagan lubisz ...ale sama wiesz ze lepszy rydz niz nic )
Kasiu dziękuję, ale to komplementy na wyrost. Tak sobie pstrykam i czasami nawet coś wyjdzie, nie ulega wątpliwości że bardzo to lubię .
M wie jak mnie uszczęśliwić, marzyłam od lat.
Właśnie zamierzam się zapisać na kurs, żeby poznać wszystkie tajniki tego sprzętu. Teraz kręcę trochę na omacka.
Ogród kocham nad życie, ale nie jestem pewna czy kiedykolwiek tam zamieszkam. Mam coraz gorsze przeczucia...
Zawsze lubiłam fotografować niebo. Jest takie piękne, dostojne i nieprzewidywalne.
Psiur to nasza domowa maskotka, choć czasem potrafi pokazać rogi a w zasadzie kły
Pozbawiłaś mnie złudzeń a tak liczyłam na ogrodowe prezenty ........ hihihihihi ......
Zima na całego się robi , u mnie też taki mokry pada ,oby tylko nie zrobiła się ślizgawica rano
Uwielbiam taki ośnieżony ogród