Ula jakie piękne cynie masz Jak kolorowo, nigd nie pokazywałas tej rabaty Fajnie Ci trawy urosły i dobrze się komponują z hortkami Rozchodniki też masz piękne, w grupie dobrze sie prezentują A ja już wczoraj cebule sadzoliam, wykorzystałam słoneczko, jeszcze mi troche zostało a potem to róznie może byc i z pogodą i z czasem U nas znowu leje( Pozdrawiam
Dziękuje za obszerny opis, jedna choine juz solo posadziłam jest na poprzedniej stronie na zdjeciu Elu na tym zdjęciu ta z prawego boku to magical candle, mam jeszcze inne i też mają takie kwiaty.
Wczoraj wykorzystałam słoneczko i cięzko pracowałam w ogrodzie, powiekszałam rabate pod domem by dosadzić tam cebule i przygotowałam jedną nową i póki co też cebule tam posadziłam a zimą pomyśle jak ją wiosną zagospodaruje. Bardziej mnie olśni jak wytniemy jeszcze tą olbrzymią tawułe, której już nie daje rady przycinać a po drabinach się wspinać to już nie dla mnie/ jedna kontuzja mi wystarczy/ Planuje wycinke w pazdzierniku ale to juz mój M i jabłoń z tyłu domu. Zakwitła jeszcze biała jarzmianka, pelargonie jeszcze pięknie kwitną. Ale winobluszcz już czerwienieje.