to ty masz taki planik ...pierwszy raz go widze ...normalnie jestem pod wrazeniem ...bo moje planiki po narysowaniu zaakceptowaniu i kupieniu kilku roslin robiły sie mocno nie aktualne ))
Bogusiu, dziękuję za miłe słowa, ale do efektu końcowego trochę jeszcze brakuje. Dzisiaj następny etap...naklejam na każdy element coś świecącego, odblaskowego...
w tym przypadku, po prostu srebrne cekiny. Jedne w kształcie kwiatów, inne jako gwiazdeczki.
tfu tfu ...co ty wypisujesz? zakochana jestem w klonach ...a ze mam od wiosny dwa wieksze i jeden aurea mikrusek ...astry sa od niego wyzsze to nawet nie chce słyszeć o klonowych plagach ))
Częściowo też już zrobiłam porządek z hortensjami.Nie wiem jak u Ciebie ale moje pełne wyglądają w tym roku nieciekawie,chyba miały zbyt dużo deszczu.Lepiej prezentują się półpełne i chyba je będę rozmnażać...Jeśli teraz zrobię porządki to wiosną będzie mniej pracy,tym bardziej,że obecnie praca na stojąco mi odpowiada.
W takich miejscach dobrze naładować akumulatorki po remoncie. I pogoda wam dopisała Mnie tam oczy mnie bolą od tych kolorków w twoim ogrodzie. Piękna, złota jesień u ciebie. Cebulki nie uciekną, zdążysz je jeszcze wsadzić. Są nie raz rzeczy ważniejsze i bardziej potrzebne w danym momencie.