Z kancikami posunęłam się dalej niż na zdjęciu, tylko juz ciemno było i nie udokumentowałam.
Szpadelkiem super się mi robi, bardzo lubię, dlatego nie mogłam sie wczoraj oderwać pomimo tego ,że to sobota wieczór.
No widzisz, tak szybko Ci sie przyjął rozchodnik i jeszcze zakwitł, to super!
To naprawdę wdzięczna roślinka z tego rozchodnika. Może też tak spróbuję z takim bordowym rozchodnikiem.
Ja w tamtym roku się nimi zachwyciłam jak się wybarwiały, najpierw seledynowe (przepiękne), potem różne odcienie różu. Piękne kalafiory
Po powrocie znad morza zaraz na drugi dzień przywitaliśmy kolejnych cudownych ludzi ze Śląska - Kasię i Rysia, Małgosię i Krzysia.I a mi głupio ale mamy tylko kilka zdjęć z ich wizyty. I my też nie zrobiliśmy zdjęcia z Jolanką
Dziewczyny i chłopaki jak nam było cudownie spędzić z Wami te dwa dni. Wspaniale czuliśmy się w Waszym towarzystwie. Drogę już znacie to zapraszamy częściej do nas. A może uda Wam się zabrać jeszcze Kasię z Grzesiem z Zielonej Góry. Byłoby nam bardzo miło.
Witam
Wie może ktoś z państwa co to sa za krzewy/drzewa rosnące wokół mojej działki.
Nie chciałabym żeby dzieci się tego najadły gdyby były trujące.[/img]
A w niedzielę przed podróżą pojechaliśmy jeszcze na chwilę do Ewy na ogrodowiskowe spotkanie grilowe z cudownymi właścicielkami pięknych ogrodów- Jolą, Mirką, Anią, Małgosią i oczywiście Ewą.