a nie masz skarg? dlatego pytam Ciebie
Ach te mamy, co dla córek szukają mężów wg własnych upodobań To nie te czasy arlekinie, nie te czasy! Widzę Sebek, że działasz na zmysły mam pod wieloma względami i na wielu frontach Co na to ich mężowie?
brr, białe świństwo, no co Wy! Wczoraj było u nas 33 stopnie w cieniu, na plusie Wolę to niż zimę...ech... a tu jesień za pasem, śliwki dojrzewają, słoneczniki... miłego dnia!
Zawsze twierdzilam, ze Sebek to idelny kandydat na zięcia!!!! I jeszcze o ogród zadba ... Z Sebka to chyba kosmita!!!! Sebek przyznaj się!!
Fikołka nie mam Ale jazdę mercedesem i ucieczkę przed Marzeną mam uchwyconą
Deska???Ja ledwie na nartach daję radę Zresztą - cieszmy się na razie latem!
Fikołka??? Była gwiazda profesjonalna Madżen i jazda na wózku prowadzonym przez Alinkę...nawet nie pamiętam czy ktoś zdążył zdjęcie cyknąć
Sebek ale w ogóle jeździsz na nartach? Ja nigdy ich na nogach nie miałam ale chciałabym sie nauczyć
Małgoś.... szkoda, że nie mam córki Ale to dobrze, dzięki temu możemy się kumplować bez relacji i koligacji pseudorodzinnych, przecie teściowa to nie rodzina.... Uczę sie obsługi FB...... I dziś strajkowałam w pracy.. cały dzień przebumbiłam w basenie .... wylazłam definitywnie z wody o 22,00 Zimą umawiamy się na nartki Zrobiłam sie nałogiem komputerowym....