No a teraz relacja.
W sobotę ekipa łódzka podpisała listę obecności na targach w Skierniewicach. Skierniewickie Święto Kwiatów, Owoców i Warzyw, które odbywało się już po raz 40, i nie zawiodło naszych oczekiwań. Jak co roku setki wystawców, miliony roślin, wiele ciekawych okazji, dobre ceny i mnóstwo dodatkowych atrakcji…jednym słowem było na czym oko zawiesić i na co kasę wydać.
Mam pewien problem z pewną plagą małych robaczków w doniczce mojej papryczki stojącej na parapecie.
Od pewnego czasu zauważyłem pojawiające się plamki na liściach wraz z usychaniem końcówek liści.
Przeglądałem glebę wcześniej, nie znajdując niczego, w końcu dzisiaj patrzę a tam istna plaga.
To tak nie myśl...myśl pozytywnie chociaż może ci być trudno...myśl to też energia, lepiej otaczać się tą dobrą a nie tą złą...
Buziaki i dobre energię ślę !
Ale obrazek trafnie puentują niektóre sytuacje - to fakt...
Cieszę się że ci się podobają.Mam jedną prawie czarną (dostałam od sąsiadki na.wymianę)Nie mogę zrobić fotki aby kolor uchwycić.
Z Black będę zbierać nasionka i znów wysieje.Podobają mi się kłoski takie czarne fajne.
Aniu tulam jak mogę bo rozumiem, że gdyby bardzo źle nie było to nie byłabyś w takim nastroju .....Jesteś twarda sztuka co się łatwo nie poddaje życiu, więc mam nadzieję, że i tym razem się podniesiesz i wygrzebiesz z tego doła, choć wyobrażam sobie jak musi być głęboki..... Tulam
Za myśli pozytywne wybaczam dyni Może nawet (liczę na to) będzie dawać zdrowe żarcie ...
Papryka żółta jest rewwelacyjna, pozbierałam nawet nasionka..
Jak komuś nie odpwiedzialam to sorki..