Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

benia9185 09:46, 17 paź 2017

Tyrać nie może fizycznie ,to główką pracuje Madzia Ty na tyłku nie usiedzisz? hehehe plany w poincie i ja tworzę Jeśli miałabym byc szczera to nie lubię żółtego z fioletem ale to moje subiektywne odczucia choc moze wyglądac ciekawie? może przez ten program bo kolory wyraziste i bardzo krzykliwe? a wiadomo,ze lawenda delikatna kolorkiem...,no nie pomogę chyba? a zielonej hakone nie chcesz?
Magleska 10:14, 17 paź 2017

No zielona ma być to bardziej chodziło ,żeby zobrazować inność roślin a nie kolorystykę ( żółtego z fioletem też nie lubię ) pisałam już ,że w planowaniu jestem kiepska ...... program na iPadzie jakiś ..... marna ze mnie projektantka , lepiej mi tyranie wychodzi hihi
benia9185 11:31, 17 paź 2017

o widzisz uff,a juz się bałam ,ze żólta.Ty ja tu gadu ,gadu o tym ,ze nie lubię żółtego i fioletu ,a u siebie w mini brzozowej kulki bukszpanowe podsadzone żółtą hokone all gold i żurawką plum royale eh! dobra jestem co? nie bawię sie w doradzanie ,bom ciemna mnie też lepiej wychodzi mi tyranie tylko,ze jak człek se nie rozrysuje to błądzi jak dziecko we mgle
Kasiolaaa 20:39, 17 paź 2017

A mi to sie u ciebie wszystko podoba szczegolnie dom i skarpa
kasja83 12:36, 18 paź 2017

Magleska napisał(a)
Sylwia o ML nie pomyślałam ,ale pomysł mi się podoba .... będę do wiosny dumać
Macierzanka tam już jest po prawej stronie schodów ....
Czyli jakoś tak ?

Tarasowo kibicuję-taki spad niełatwy do zagospodarowania.
Magleska 19:02, 18 paź 2017

benia9185 napisał(a)
o widzisz uff,a juz się bałam ,ze żólta.Ty ja tu gadu ,gadu o tym ,ze nie lubię żółtego i fioletu ,a u siebie w mini brzozowej kulki bukszpanowe podsadzone żółtą hokone all gold i żurawką plum royale eh! dobra jestem co? nie bawię sie w doradzanie ,bom ciemna mnie też lepiej wychodzi mi tyranie tylko,ze jak człek se nie rozrysuje to błądzi jak dziecko we mgle

Ozdrowiałam. za ładna pogoda ,aby nic nie robić ...... ja z rysowania to nic nie wiem ,muszę na żywo widzieć
jest zielona hakone przy schodach i porozsadzana macierzanka
Przed :

Po

Magleska 19:08, 18 paź 2017

Kasiolaaa napisał(a)
A mi to sie u ciebie wszystko podoba szczegolnie dom i skarpa

Normalnie love you bardzo bardzo Ci dziekuje .....lecę do Ciebie fotki oglądać
Kupiłam takie piękne drzewka ,malutkie ,cieniutkie , urosną ...... na duże brak funduszy ....
Klon - nie mogłam się oprzeć tym kolorom

3 ambrowce

I takie - Nie pamietam nazwy - sks ....jutro sprawdzę

Magleska 19:15, 18 paź 2017

kasja83 napisał(a)

Tarasowo kibicuję-taki spad niełatwy do zagospodarowania.

Miałam w zimie planować , ale jakoś tak wyszło
Porozsadzalam moje ML - tegoroczne ,nie były jakoś mocno ukorzenione ...... czy przeżyją .... okaże się
Lawendę porozsadzalam tylko
Dzięki ,że zaglądasz
Przed

Po

Magleska 19:22, 18 paź 2017

Tak to wyszło .....

kerii 19:30, 18 paź 2017

Kurcze Magda Ty to działasz jak burza jeszcze wczoraj się zastanawiała co i jak a dziś już rośnie Te drzewka są super.

Ja to na razie chodzę i dumam, teściowa mnie tak skutecznie uziemiła w domu, że ledwo cebule mi się udało powsadzać i to nie wszystkie, zostało mi jeszcze z 50 czosnków. I chyba wylądują w doniczkach bo tam gdzie miały być to miała być reorganizacja na którą w tym momencie nie mam szans . Wszystko musi poczekać do wiosny.

Hi hi jak widzę Twój nik to nie wiem dlaczego ale zawsze wychodzi mi Megalaska )