Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Handmade by Elka 12:12, 11 sie 2017

Do góry
chelll napisał(a)
Opielony. Brak jeszcze kancików. I co? Wyjeżdżam. Gdy wrócę za dwa tygodnie , mogę zaczynać od nowa. Teraz jest tak. Zapraszam

Taka Syzyfowa praca ogrodnika Cudnie te pajęczynki złapałaś
Ranczo Szmaragdowa Dolina 12:01, 11 sie 2017

Do góry
Dla ludzi o mocnych nerwach( dla mnie nie)

Jeden z młodziutkich tegoroczny pewnie, chomików europejskich - mieszkańcy naszej łąki

Bardzo nam go żal, ale może to dobrze, że maja naturalnego wroga, bo po pewnym czasie to by plaga była....?
Ogród z wilkiem zamkn. 12:00, 11 sie 2017

Do góry
Magleska napisał(a)
Poodpisuję wieczorkiem ,bo rozpier.......

Magda przynajmniej widać, że robota wrze!

powodzenia!
Ranczo Szmaragdowa Dolina 11:54, 11 sie 2017

Do góry
Moje małe wielkie marzenie 11:44, 11 sie 2017

Do góry
I zachwycające wrzosowiska
Ogród z wilkiem zamkn. 11:44, 11 sie 2017

Do góry
Poodpisuję wieczorkiem ,bo rozpier.......
Ogród pod lasem 11:42, 11 sie 2017

Do góry
Spoko luz Ja też się uwijam.

Małymi kroczkami do celu... 11:40, 11 sie 2017

Do góry
I przy okazji pokusiłam się na takiego rozchodnika ostatnio widziałam u Zojki i bardzo mi się spodobały

Zoja wiesz może jaka to odmiana?
Małymi kroczkami do celu... 11:38, 11 sie 2017

Do góry
Dziewczyny odpowiem później, od godziny 8 jezdziłam od szkółki do szkółki w poszukiwaniu KWITNĄCYCH limek, oczywiście nie znalazłam, a jak były to brzydkie krzaki, albo nie kwitnące, ja nie wiem co z tymi hortensjami się stało w tym roku....w końcu w ostatniej szkółce kupiłam, ale nie limki, tylko 'Magical Candle' nic na jej temat nie wiem, mam tylko nadzieję, że nie będzie ją słońce przypalało. Przy okazji kupiłam jej do towarzystwa jeżówki tym razem nie w kolorze różu

Podlasie reaktywacja 11:36, 11 sie 2017

Do góry
kaska_kadyszewska napisał(a)
Melduję, że dom stoi ogrodu brak, tylko mały warzywniak i grządki na słomie.

swietni, bryła, i ta kostak balkon
Podlasie reaktywacja 11:36, 11 sie 2017

Do góry
kaska_kadyszewska napisał(a)
Mówiłam, że bałagan.. Sami chcieliście!
bałagan rzecz wzgledna i czasowa, każdy zaczyna od bałaganu
Moje małe wielkie marzenie 11:33, 11 sie 2017

Do góry
Napotykane na górskim szlaku
Ogród wśród pól i wiatrów 11:16, 11 sie 2017

Do góry
mrokasia napisał(a)
Ale fajne jeżówki! Te zielone są śliczne . A jak Ci urosną te przedszkolaki to będzie efekt wow!!! Też mam irgę. Sadzona w zeszłym roku jako mikrus w tym roku ruszyła bardzo ładnie . Twoja jest zimozielona?

No, jeżówki fajne, a zielone bardzo oryginalne Jak mi urosną przedszkolaki, to je posadzę w dolnej części skarpy. Co do irgi, ech.. marudzę na nią od wiosny. Ale w końcu postanowiłam się nie poddawać i zawalczyć. Skoro tyle osób ją chwali - musi coś jednak w tym być. Wczoraj eM. zrobił po raz pierwszy kancik przed skarpą i powiedzmy, powiedzmy... jakoś powoli zaczyna to wyglądać w miarę estetycznie.

Powiem CI, że nawet nie pamiętam jaka ona zimą była, za to pamiętam że wiosną byłam zła, że w ogóle się w nią wpakowałam. Mam nadzieję, że zmienię zdanie

Macham zielonym dzisiejszym
Sezon 2017 u Hanusi 11:11, 11 sie 2017

Do góry
Basiu, sama wiesz, że dużo zależy od rodziców. Kwiatek dla Ciebie! Oczy przysłonił bo upał!
Ogród wśród pól i wiatrów 11:11, 11 sie 2017

Do góry
kerii napisał(a)
Znaczy co z tymi jeżówkami, jedną kępkę rozczłonkowałaś ? To teraz można czy lepiej na wiosnę? Mam całe dwie sztuki i też bym je chętnie cudownie rozmnożyła.

Tak właśnie Jedną kępę rozczłonkowałam Ale nic CI nie podpowiemm- teraz czy na wiosnę, bo ja działam często na intuicję i na własne ryzyko. Nie chcę żebyś przeze mnie straciła swoje dwie jeżóweczki Osobiście wydaje mi się, że od sierpnia do zimy jest wystarczający kawał czasu, żeby się przekorzeniły i wzmocniły.

To są kępki, które zostały "rozczłonkowane" rok temu Schowałam je w cieniu traw, żeby ich słonko nie paliło i ... zapomniałam A na wiosnę - niespodzianka

Gożdzikowa - wiejski ogród 11:08, 11 sie 2017

Do góry
olga80 napisał(a)
Basiu czytam o smutnych przeżyciach i ściskam mocno z całą pewnością z każdym dniem będzie lepiej.
Burza i u mnie wczoraj była straszne grzmoty.
Cynie cudowne zbierz nasionka ☺ Ja w tym roku jakoś się nie wyrobiłam i ani astrów ani cyni nie posiałam.

spróbuję zebrać ale i bedę szukać nasion cyni skabiozowej może inne kolory bedą ...mam kilka krzaczków bo część zniszczyły majowe przymrozki

jest jeszcze pomarańczowy

Ogród wśród pól i wiatrów 11:02, 11 sie 2017

Do góry
paulina_ns napisał(a)
Jolus, ale zrobilas przedszkole jezowkowe super werbena nie wyglada zle, przynajmniej ja masz hihi przebarwiajace sie vanilki piekne Ty wiesz,ze ja tez mam irge u siebie kiedys kupilam i posadzilam przy tarasie, mi sie ona bardzo podoba w zimie ladnie wyglada, jak sie za bardzo rozbestwia scinam ja o kazdej porze i rosnie, fajnie zadarnia takze na skarpe bedzie idealna

No, przedszkole jeżówkowe jeszcze wczoraj dzielnie stało prosto. Dziś to się obawiam co będzie, bo upał niemiłosierny a na dodatek od wczoraj nie mamy wody!! Ponoć jakiś gospodarz orząc w polu uszkodził rurę wodociągową. No to na jakiej głębokości oni te rury puszczają, ja się pytam!!

Werbena Paula, w porównaniu do tej co miałam rok temu to mizerota. No, ale tak jak mówisz - najważniejsze, że jest. Będę miała z czego zaszczepki robić.

O Twojej irdze pierwsze słyszę!! Pokazywałaś ją kiedyś??

Buziaki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies