pestka56
12:12, 29 wrz 2017

Trudno oczekiwać, że się wszędzie coś wpisze. Ja najczęściej oglądam i podczytuję jak teraz u Anbu, albo u ciebie. Czasem tylko jakiś ślad zostawiam.
Trawiasta ci sie udała przepięknie
Nic tylko kopiować nasadzenia i układ.
Mnie jeszcze męczy głównie gardło. Ela pisała o sosnówce. Świetna jest, ale w tym roku nie zrobiłam, bo wydawało się, że duży zapas mam. I figa, tu komuś buteteleczkę dałam, tam komuś i okazało się, że za mało zostawiłam dla nas
Podziębiłam się chyba na rowerze i trafiło mnie ostro. Rano jest najgorzej i boję się wyjść do ogrodu. Zresztą strasznie łatwo się męczę. Muszę to odchorować. Więc tylko z żalem patrzę na ogród. J głównie drewno rąbie na zimę do kominka. Trawnik skosił tak, że oczy bolą patrzeć na obrzeża. Zawsze ja obkaszam, bo on nie ma cierpliwości. Oby jeszcze październik był ładny, bo jak nie to po ogrodzie
Okropnie wygląda.
Koniec biadolenia. Może od poniedziałku już zacznę działać ogrodniczo.
Trawiasta ci sie udała przepięknie

Mnie jeszcze męczy głównie gardło. Ela pisała o sosnówce. Świetna jest, ale w tym roku nie zrobiłam, bo wydawało się, że duży zapas mam. I figa, tu komuś buteteleczkę dałam, tam komuś i okazało się, że za mało zostawiłam dla nas

Koniec biadolenia. Może od poniedziałku już zacznę działać ogrodniczo.