Ten domek, wiosną jest całkowicie odsłonięty. A teraz prawie niewidoczny. Dach tylko o nim przypomina. Lasek brzozowy zachwyca cały rok. Lecz tą żółć jest obłędna
Mało fotek, chyba nie masz czasu wrzucać wszystkiego
Mam taką szczepioną na pniu sosenkę. Latem jest zielona, a jesienią przebarwia się na żółto. Im zimniej, tym żółć intensywniejsza. Niestety nie wiem co to za odmiana. Może ktoś wie?
Ale ja wiem jak wygląda metasekwoja, zresztą tam ich jest kilka i starych i młodych, choiny też znam ale ta na moim zdjęciu ma troche inny kolor i grubość tych igieł no i pokrojem bardziej mi to na choine wygląda. Jak lubisz derenie to koniecznie jedz tam jak będą kwitły bo jest ich tam kilka, tak jak i róż i aleja powojników, no i zaraz też mozesz kupić)
Czemu mówisz,że się nie przebarwia? Piękne ma rumieńce przecież Mój to nadal cały zielony Sfoce jutro bo ostatnio weny ogrodowej nie mam i omijam ogród łukiem.
Nadrobiłam wątek,ale nie zauważyłam czy poradziłaś sobie z tymi kropkami i mrówkami na Jordanie. Ustaliłas co to za dziadostwo?
Nie mam aparatu. Pogoda paskudna ale... lubię ten mój zieleniec rano wyskoczyłam w piżamie aby pstryknąć kilka fotek telefonem.
Lekki bałagan wszędzie i nie zawsze da się go pominąć bo a to kosz, a to doniczka czy łopata bo ciągle grzebię na rabatach