witaj ja mam plan na ten rok.... zabrać namiot i przybyć na kilka dni na wolontariat do pielenia a następnie zostać na dni otwarte....
gorace usciski sle gaby3003
Danusiu, u nas nie niektórym było na rękę m.in. wycinanie drzew i przebudowa tej drogi.
To ma być droga wyższej klasy, alternatywa dla biegnącej obok ekspresówki
Oj kochany, to nie takie proste, narysuj coś. Zależy czy podjazd jest w jakiś sposób odizolowany od reszty, wtedy może mieć inny nieco styl.
Czy te proste rabaty są doklejone do nawierzchni dalej, czy są wprost w nawierzchni, to jest istotne. Bez rysunku tego tematu nie da się ruszyć niestety.
Piękna ścieżka mieszana i ta plama niezapominajek pod drzewem, muszę też niezapominajki posadzić Obejrzałam cały wątek, od babci do egzaminu Ale szybko leci.
Danusiu ja z O. i jeszcze białe.. nic nie poradzę, że to moje ulubione kolory. A te różowe doskonale mi kwitną potem w ogrodzie na drugi rok.. chociaż lepiej sobie chyba radzą fioletowe.
Nie mam wielkiego doświadczenia bo dopiero zaczynam z nimi. Wilgotno i żyzna ziemia. Rosną nad wodą u mnie.
O pierwiosnkach jest w nowej książce i dużo zdjęć.
Skoro są kable to tylko drzewa kuliste na określonej wysokość pnia, aby docelowo korony nie dotknęły drutów. Każde inne drzewo o pożądanym pniu (przecież nie krzak) osiągnie kiedyś taką wielkość, że przyjedzie elektrownia i go opitoli do gołego.
Robią takie kaleki na każdym kroku. U mnie też zrobili kalekę z buka, chociaż nie przeszkadzał. Kuliste mam wiśnie Umbraculifera i nie dotykają drutów po 20 latach rośnięcia.