Ewo, wszystkie góry są piękne. Bywam w różnych... i wysokich i niskich. Kocham je wszystkie, a najbardziej... nasze Karkonosze, zwłaszcza zimą. Może dlatego, że to moja pierwsza miłość? Pierwszym szczytem, który zdobyłam była Szrenica. Weszłam na nią (ponoć bardzo dzielnie) na małych, trzyletnich nóżkach
Foto "z milką" wykonałam na przełęczy. Zrobiliśmy sobie na niej krótki odpoczynek, by złapać oddech. Przy okazji sfotografowałam schronisko, w którym spaliśmy poprzedniej nocy. Z przełęczy wyglądało jak maleńki punkcik na tle masywu gór.
Witam. Bardzo proszę o poradę co to jest i jak to zwalczyć czy może zostawić?
Trawa posiana około 3 miesiące temu barenburg super sport. Najpierw było tego mało teraz już 50% trawnika.
Madziu i ja się cieszę że udało mi się wygospodarować trochę czasu dla Was. Wrzosy i dynie to idealne połączenie, u mnie w ogrodzie obowiązkowo każdej jesieni. Odpozdrawiam
Po pierwsze - jesli uznajesz teraz kwitnącego rodka za "nic się nie dzieje" to ja na prawdę nie wiem co ma się zadziać
Na wszystkich zdjęciach powyżej brakuje mi eleganckich kantów przy trawniku.
O, i wymyśliłam ci robotę na owo "nic się nie dzieje"
edit
żeby nie było, że pastwię się nad tobą... właśnie czekam aby trawnik przesechł po ostatnich deszczach, będę wreszcie kosić i kancikować. Kanty dotrwają do zimy i będzie super czysto i elegancko. Kanty działają cuda
Dziękuję, tego dobrodziejstwa jesiennego będzie u mnie jeszcze więcej, dopiero się rozkręcam. Czekam na ładne chryzantemy w sprzedaży bo bez nich nie ma odpowiedniego klimatu w ogrodzie.
Wygląda mi na Kyushu, u mnie rosnie tuż przy bramie,lubie ją bo sie nie pokłada ,coraz bardziej podobaj mi się te ażurowe hortensje
Ale masz tego dobra w ogrodzie