Powiem Wam ciekawostkę, ten rozchodnik mam od teściowej, a tesciowa ostatnio powiedziała ,że miała go z lasu. Byłysmy tam faktycznie rośnie tam rozchodnik troche zdziczały, wybujały i pojedynczy. Tam był Kirchol.
Na zdjęciu te jeżówki mam z metką Blackberry Truffle. specjalnie ją odwracałam bo mi się podobały. Zrobiłam zbliżenie na kwiaty. Zobacz jaki mają jasny czubek. Ale na zdjęciach w necie tego nie widzę. Ani też na mojej 1 sztuce, którą mam w ogrodzie. Może metki pomylili??
Aurelcia kochanie, skalniaka to innych fotek chyba nie mam, ale przy tych rozchodnikach dzisiaj grzebałam i tam dokumentowałam.
Bo jak zrobiłam rano zdjęcia to mi nie pasowało, że tam tak zarośnięte od drogi i szeroki margines wykancikowałam
A teraz...warzywnik...po nim chyba najbardziej widać u mnie jesień bo zawsze im bliżej jesieni tym mniej o niego dbamy Ostatnio pozbieraliśmy łęty ogórków, były małe wykopki, powyrywaliśmy też fasolę...no i co...i czekamy aż sąsiad zaora pole żeby te wszystkie odpadki popalić bo teraz to wszystko by się zajarało