A teraz mały odpoczynek, żar ogromny, ale udało się zerwać wiśnie i porzeczki czereśni tylko trochę do posmakowania, ale trochę wcześniej je podjadaliśmy, szpaki też
Zaprawy zostawiam na wieczór
Jeszcze For Yout Eyes Only nie pokazywałam. Jest z tej samej szkółki co Florentina i tu pomyłki nie ma więc wciąż mam nadzieję że w przypadku Florentina też nie ma pomyłki
Witam wszystkich.
Posiałem trawnik 30 maja i jestem po pierwszym koszeniu. Trochę powyłaziło takiego chwastu i zastanawiam się czy to jest chwastnica czy może coś innego. I jak można z tym walczyć? Pozdrawiam
Ja wróciłam do dziergania po około dwudziestoletniej przerwie jesienią ubiegłego roku. Przez zimę i wczesną wiosnę zrobiłam 10 swetrów. Robiłam w okularach przy dobrze dobranym świetle podczas odpoczywania. Dzierganie działało na mnie jak nałóg dobrze, że w końcu zrobiło się ciepło i można było więcej czasu spędzać na podwórku. Teraz mam nie dokończoną torbę w te biało niebieskie kwiatuszki, chyba się wezmę w te upały, bo i tak nie da się nic innego robić.
Bardzo mi miło, że lubisz odwiedzać mój wątek i jeszcze znajdujesz w nim coś inspirującego.
Pozdrawiam