Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:51, 06 lip 2013

Do góry
Anax - limki kwitną chyba szybciej - ale zobaczymy

Moniko - ojj tak - zamiast Kaja częściej mówię na nią Psotka - właśnie przed chwilą załatwiła mi skarpetkę.....a teraz próbuje wskoczyć na łóżko - z marnym skutkiem...

Madżenko - a dziękuję Praca w sumie nie taka ciężka, tylko bardzo wcześnie muszę wstawać....Ale daję radę Hortensja w donicy nigdy nie była nawożona niebieskim nawozem - była kupiona jako niebieska, ale wchodziła już w fiolet...w sumie pasuje mi taka Te w ogrodzie co zaczynają kwitnąć są niebieskie same z siebie - taka ziemia

Potem zapraszam na zdjęcia z Pisarzowic Tak w ogóle to bardzo się cieszę, że już tam byłem wcześniej
W Wadowicach ustawiłem sobie GPS'a w telefonie...A co - jak mam to trzeba korzystać Jadę przez skrzyżowania, ronda, objazdy, a jedynymi słowami jakie słyszałem przez caluśką drogę to "Jedziesz z niedozwoloną prędkością!" - no dacie wiarę?! Złośliwość rzeczy martwych dziś osiągnęła apogeum Aż chce się rzecz nosz k.m. - i podziękować mózgowi, że ma pamięć fotograficzną
Spotkanie w Pisarzowicach - lipiec 2013 20:36, 06 lip 2013

Do góry
Jako jeden z ostatnich się melduję Już na spotkaniu z góry wiedziałem, że nie będę mógł się wyrobić w czasie Miałem gości, a jeszcze posadziłem moje zakupy

Dziewczyny - dziękuję Wam za spotkanie, bardzo miło było mi Was poznać i porozmawiać choć przez chwilę

Zdjęcia wrzucę....za jakiś czas
Funkie - Hosta 20:20, 06 lip 2013

Do góry
Dzięki Sebek
Spotkanie w Pisarzowicach - lipiec 2013 19:47, 06 lip 2013

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Bardzo wszystkim dziękuje za miłe spotkanie i również mam akumulatory naładowane, jesteście wszyscy pozytywnie zakreceni i miło było pospacerowac w tych pieknych ogrodach razem z Wami Sciskam Was mocno bo nie zrobiłam tego na koniec bo obowiązki mnie wzywały do domu a czas tak miło płynął że nie zauważyłam która godzina.

od lewej Basia,Asia, Ela, Sebek, Bogusia, Ania, Ula i ja

Moje piękne Kobitki i przystojny Rodzynek....pozdrawiam serdecznie fajnie Was zobaczyć a sorki 2 Rodzynki hihi
Spotkanie w Pisarzowicach - lipiec 2013 16:13, 06 lip 2013

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
Bardzo wszystkim dziękuje za miłe spotkanie i również mam akumulatory naładowane, jesteście wszyscy pozytywnie zakreceni i miło było pospacerowac w tych pieknych ogrodach razem z Wami Sciskam Was mocno bo nie zrobiłam tego na koniec bo obowiązki mnie wzywały do domu a czas tak miło płynął że nie zauważyłam która godzina.

Ależ śliczni jesteście, jak z obrazka Sebek rodzynek jeden
Świetne spotkanie, pewnie reszta uczestników nadrobi zdjęciami
Spotkanie w Pisarzowicach - lipiec 2013 16:03, 06 lip 2013

Do góry

Spotkanie w Pisarzowicach - lipiec 2013 15:41, 06 lip 2013

Do góry
Dziewczyny i Sebek .. Było fantastycznie .. Dzięki wielkie .... Akumulatory mam naladowane " na zaś " ... Tak po naszemu

Poziom energii powinien się utrzymać da spotkania u Alinki
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:55, 06 lip 2013

Do góry
Sebek - w pierwszej kolejności posadzę zaległe żywopłoty .... a potem się zobaczy .... jak to wyjdzie i co to wyjdzie ....

Ewa - nie wiem lubię być w ciągłym ruchu

Asiek - zaraz uciekam do ogrodu choć dzisiaj pochmurno .... oby nie padało bo ściągam darń i sadzę thujaki za altaną

Monika - pozdrawiam

Marzenko - obawiam się , że cierpimy na to samo

Bogda - pozdrawiam

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:03, 06 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Wgrywam Trochę to potrwa, bo zdjęć jest....jednym słowem dużo

[i

Sebciu jak często ją nawozisz niebieskim nawozem?
Ja mam z moich ogrodowych 50% niebieskich i 50% różowych... Mimo że tak samo nawożę....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:00, 06 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ostatnio czas pożera mi taka oto mała istota - wybrałem jedno zdjęcie z kilkunastu, bo tylko to nie rozmazane - takie ma ADHD Przedstawiam Wam Kaję

A to dla Agaty I dla potomnych

Potem będą zdjęcia ogródkowe

Ożesz!!!!!! gratuluję i jednego i drugiego
Ogród Sylwii od początku cz.II 09:59, 06 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Już sobie wyobrażam to miejsce - już było ślicznie, a co dopiero wymyślisz - strach pomyśleć Dla mnie wcale nie było tam wąsko Ale będę czekać na efekty

Sebciu dla Sylwi nie jest nigdy na tyle pieknie aby nie mogło być piekniej dlatego mamy co podziwiać stale jest pieknie i stale są zmiany
Czosnek ozdobny (Allium) 22:43, 05 lip 2013

Do góry
3 cebulki posadziłem, a kwiatki miałem 4 - jedna zakwitła podwójnie Także jakość tych cebul jest dobra Niektóre tulipany też zakwitły podwójnie, choć kolor się nie zgodził, ale trudno
Rododendronowy ogród II. 22:43, 05 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Pysznogłówki.... coraz poważniej nad nimi myślę - wyglądają znakomicie

Sebuś nie myśl tylko kup , piękną plamę robią sa czerwone białe , różowe i fioletowe a Jola ma jeszcze kremowe.Swietnie sie komponują ze wszystkim , floksami , budlejami , trawami.
Rododendronowy ogród II. 22:36, 05 lip 2013

Do góry
Pysznogłówki.... coraz poważniej nad nimi myślę - wyglądają znakomicie
Moje Takie Tam w Ogródku 22:31, 05 lip 2013

Do góry
Syla napisał(a)
burza u mnie ... i leje ....

No pacz jaka duża chmur się trafiła - u mnie to samo
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:05, 05 lip 2013

Do góry
Już sobie wyobrażam to miejsce - już było ślicznie, a co dopiero wymyślisz - strach pomyśleć Dla mnie wcale nie było tam wąsko Ale będę czekać na efekty
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:00, 05 lip 2013

Do góry
anax napisał(a)
Sebek, po pierwsze spóźnione gratulacje paskowo-piesowe, a dodatkowo, ale cudne kompozycje!
Ile faktur, kolorów i kształtów. Jak Ty tak komponujesz roślinami to ja mam przechlapane .......... lat do tyłu jestem.

Ale ta hortensja ma kwiatów. Moje Unique dopiero się budzą.
Pozdrawiam

Moja Unique nawet jeszcze pąków nie ma.....W ogóle od początku taka dziwna jest
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:48, 05 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
To Iza bardziej powinna się bać - znajdują ją w różnych miejscach

Sebku uwierz mi może być gorzej ...

był raz taki dzień kiedy siedziałam sobie z moją wówczas najsłodszą na świecie sześcioletnią córunią na placu zabaw w parku ... spokojnie sobie siedziałam - no może ciut twardawo bo nie fiem czemu na ławeczkach w parku poduszeczek nie ma ... przy okazji wnoszę by to zmienić ... zatem siedzę sobie ... i podążam za fabułą jakiejś miłej acz nieskomplikowanej literatury ... bowiem połowa mojej uwagi skupiona na wspomnianym pacholęciu ... gdy nagle przede mną wyrasta mały ... umorusany chłopczyk ...

park i plac zabaw w sumie nic dziwnego ... ale on wskazuje na mnie palcem i krzyczy do - co zauważam po czasie - innych bliźniaczo umorusanych "to ona " ... wymierzony we mnie palec i wyraz twarzy mniej więcej kilkuletniego młodzieńca nie wróżył nic dobrego ... a wsparcie choć usmarkane to potwierdzało ...

skończyło się bez ofiar ... i wyszłam z tego cało ... obywatela z pacem spotkałam wcześniej w szpitalu ...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:55, 05 lip 2013

Do góry
Sebek, po pierwsze spóźnione gratulacje paskowo-piesowe, a dodatkowo, ale cudne kompozycje!
Ile faktur, kolorów i kształtów. Jak Ty tak komponujesz roślinami to ja mam przechlapane .......... lat do tyłu jestem.

Ale ta hortensja ma kwiatów. Moje Unique dopiero się budzą.
Pozdrawiam
Mój mały raj na ziemi :) 20:43, 05 lip 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie - podwarszawski

Ania - te róże rzeczywiście pięknie kwitną - widać, że je dobrze podkarmiłaś

Hehe, Sebek dobrze, ze ja tak syna nie przenawozilam
Milo Cie widziec!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies