Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:32, 05 lip 2013

Elu Everest to już dostojny jegomość ... on sobie już pana i pańcię wychował ... Twój słodziak dopiero zaczyna i po tym zawadiackim spojrzeniu widzę, że sklonny jest użyć wszelkich środków aby ten proces poszedł po jego myśli ...

witam w zielonym domku ... jestem pewna, ze pokochasz to miejsce a ogród będzie jak z bajki ...
Konstancja30 21:34, 05 lip 2013

rozajerycha napisał(a)
Pozdrawiam Konstancjo

byłaś ... zostawiłaś pozdrowienia ... wielki buziak ...
Konstancja30 21:48, 05 lip 2013

Sebek napisał(a)
To Iza bardziej powinna się bać - znajdują ją w różnych miejscach

Sebku uwierz mi może być gorzej ...

był raz taki dzień kiedy siedziałam sobie z moją wówczas najsłodszą na świecie sześcioletnią córunią na placu zabaw w parku ... spokojnie sobie siedziałam - no może ciut twardawo bo nie fiem czemu na ławeczkach w parku poduszeczek nie ma ... przy okazji wnoszę by to zmienić ... zatem siedzę sobie ... i podążam za fabułą jakiejś miłej acz nieskomplikowanej literatury ... bowiem połowa mojej uwagi skupiona na wspomnianym pacholęciu ... gdy nagle przede mną wyrasta mały ... umorusany chłopczyk ...

park i plac zabaw w sumie nic dziwnego ... ale on wskazuje na mnie palcem i krzyczy do - co zauważam po czasie - innych bliźniaczo umorusanych "to ona " ... wymierzony we mnie palec i wyraz twarzy mniej więcej kilkuletniego młodzieńca nie wróżył nic dobrego ... a wsparcie choć usmarkane to potwierdzało ...

skończyło się bez ofiar ... i wyszłam z tego cało ... obywatela z pacem spotkałam wcześniej w szpitalu ...
gusiarz 21:50, 05 lip 2013

Izuś - byłam i podziwiałam różyczki... ech, więc nie wybiore się do OBI w najbliższym czasie.... bo jak amen w pacierzu kupię te piękności... dzięki za ostrzeżenie
Madzenka 21:54, 05 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)
Przytulaczek tylko na zdjęciu taki niewinny. To terrorysta nasz mały

Już się nie bojam Jaki ładny terorysta
Konstancja30 21:58, 05 lip 2013

Madżenko od wczoraj jestem zaintrygowana (niczym Judyta ... jednak nie napiszę czym ... znaczy Judyta bo ja czem innem ) ... niespodzianką w donicy ... oj jak ja jestem zaintrygowana ...
21:59, 05 lip 2013
Marzena2007 napisał(a)

Już się nie bojam Jaki ładny terorysta

Dziękuję... terrorysta właśnie do pantofla mojego R się dobrał. To już trzecia para w ostatnim miesiącu
Konstancja30 22:01, 05 lip 2013

irena_milek napisał(a)
pismo obrazkowe ..obejrzałam, i co tam..
cudne są te róże

Irenko cudne ... wszystkie ale chyba austinka mnie oczarował najbardziej ... choć Leoś dystyngowany w kształtach a edenka piękna w wybrwieniu i figurze ... ... oby dobrze się howały ...
rozrastały ... nie mogę się doczekać Twoich dam ...
Madzenka 22:33, 05 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
Madżenko od wczoraj jestem zaintrygowana (niczym Judyta ... jednak nie napiszę czym ... znaczy Judyta bo ja czem innem ) ... niespodzianką w donicy ... oj jak ja jestem zaintrygowana ...

Kurcze a ja nie zrobiłam fotki gdy kwitła róża....
W donicy po narcyzach (spatynowana stal) jest bladoróżowa róza miniturowa, bladoróżowe surfinie pełne i coś z szarymi - srebrnymi liśćmi.... Fajnie to wygląda. Jutro cyknę fotkę mimo, źe chwilowo kwiatów róża nie ma....
gusiarz 22:46, 05 lip 2013

A propos historii pt.: "To ona"
Msza w kościele... dziecię pałętające się w czasie kazania po okręgu wokół nóg mamy... I nagły okrzyk "To ona mi to zrobiła!!!" I wskazywał na panią pielęgniarkę, która zastrzyki robi braciom młodszym na bilansach... Historia prawdziwa.
To mówiłam ja, Gusiarz pozdrawiam