Po rocznej nieobecności będzie hurtem trochę wiosny, lata i jesieni. Zaległości w ulubionych ogrodach odrobię w zimowe wieczory. Serdecznie pozdrawiam Tych co będą chcieli jeszcze tu zajrzeć
Niesamowite to zdjęcie Kasiu Faktycznie sporo , a sosna i tuje to już giganty w porównaniu
Ja teraz jestem ciekawa jesieni bo już rok temu miałam niezłą , a teraz wszystko większe
A teraz troche wspomnien, haha chyba się starzeje bo ostatnio coraz bardziej staje się sentymentalna Natknełam się na zdjęcia z przed 10 lat i koniecznie musze na wiosne zrobic rewolucje przy oczku bo zbyt zarosło.
A którą to taka bohaterka? Musisz przy fotkach pisać nazwy hortensji bo lepsza jest wtedy orientacja. Może Ci się wydawać że się powtarzasz Ale dla czytającego to nie ma znaczenia. Jest obraz i nazwa i lepiej gromadzi się informacje. Ja się zastanawiam między Phantomem, Polar Bear, Moonlight. I chyba każdą bym chciała. Ale kwestia przebarwień- nie chcę różowych ewent. Delikatnie sztywne pędy- to chyba rzadkość ma Magical Candle i Silver Dollar i Tardiva (Ale znowu koronkową a ja wolę chyba pełny kwiat).
Sama nie wiem- wszystkie piękne Ale trzeba wybrać.
Wczoraj mimo złej pogody posialiśmy upragnioną trawę
Teraz czekamy na efekty.
Zabrałam się też za hortensję ogrodową. Posługując się filmem z Zielonego Pogotowia rozsadziłam pędy z ukorzeniaczem do doniczek i jeszcze około 3 tygodnie będę cierpliwie wyglądała efektów