Kuuurcze..lale to jest dopiero zabawa teraz mam problemy z okiem i to caaałkiem spore , więc szycie narazie odpada...trzymam kciuki ,żeby się porawiło, bo to było naprawdė fajniste
Cieszę się ,że dobice tak się podobają...uwielbiam sama cosik dłubać trzymam kciuki za wnusię , coby szybko rosła i zawsze Ci udłubała , co Ci się tylko zamarzy wierzyc mi się nie chce ,że Babcią jesteś Danusiu
To tak jak moja babcia My to jak jesteśmy razem w kuchni to niby jest tradycyjnie ale wprowadzam nowości...babcia boi się esperymentować ale ja mówię że kuchnia od tego jest...najwyżej będzie coś nie zjadliwe, co nie?
Mocno pada Gosiu rozpadało się niedzielnie bardzo, słabe to kwitnienie, ale to jeszcze nie kolory jesieni,
jeszcze nie..wrzosy teraz są u mnie nr 1
Miskant Variegatus niestety położył się w tym deszczu
Cieszę się, że pada, bo posiana gorczyca szybko mi urośnie
na rabacie, którą prygotowałam pod sadzenie 5 dereni jadalnych
Wilgotno i mgławo w ogrodzie
Danusiu , dziękuję.Każdy swój kot.Czy to inne zwierze chyba jest najładniejsze
Dziękuję, bardzo dziękuję za takie pochlebne słowa co do mojej fotografii ogrodowej.Uczę się jej i lubię ją.
Tegoroczny zakup- Jeżówka Eccentric
Na tle Hortensji Bobo
Jolu, byłam sprawdziłam.Na 99 % to róża Elmshorn.
Jedna z moich ulubionych.Kwitnie było.
Piękna.
Na tle twojej hortensji Pinky Winky ??Tak ??Cudnie wygląda
róża Elmshorn
Jeszcze będzie kwitła, ładnie znowu ma duzo pąków
Reniu, te ptaszki, pszczółki i kolorowe kwiaty na pikach (prętach) to może być fajna sprawa. Super by wyglądały w kępach falujących na wietrze rozplenic.
W sprawie odkurzacza nie pomogę, ale mam prośbę - na następny festiwal lawendy proszę mnie
zabrać. Plisss !!!