Jolu, byłam sprawdziłam.Na 99 % to róża Elmshorn.
Jedna z moich ulubionych.Kwitnie było.
Piękna.
Na tle twojej hortensji Pinky Winky ??Tak ??Cudnie wygląda
róża Elmshorn
Jeszcze będzie kwitła, ładnie znowu ma duzo pąków
Danusiu , dziękuję.Każdy swój kot.Czy to inne zwierze chyba jest najładniejsze
Dziękuję, bardzo dziękuję za takie pochlebne słowa co do mojej fotografii ogrodowej.Uczę się jej i lubię ją.
Tegoroczny zakup- Jeżówka Eccentric
Na tle Hortensji Bobo
Te mis się podobają W ogóle ostatnio bardziej podobają mi się te z drobniejszymi kwiatami...
Aniu u ciebei tyle tego roślinnego bogactwa jest że gdyby kalendarz nie wskazywał na 17 września to można by pomyśleć że środek lato...róże po prostu zachwycają...
WDziękuję, dziękuję bardzo.Luci.e rózne rośliny.ot i tyle.
Od wczoraj i u mnie trochę siąpi deszcz w końcu i dobrze.
Cebulki jakoś mi udało się kupić, od tulinanków po inne.
Już są posadzone.Rabaty powiększone.Coraz mnie trawnika.Znowu działka się zmienia.
Dobrze,że tubie chociaż czosnki udało się kupić.Ja też ich dokupiłam.Ciekawa jestem, jak w przyszłym sezonie będzie ta rabata prezentować.
Dziękuję i pozdrówki przesyłam
Dwie wysepki połączone, rabata ukończona.Tylko kamieni brak na obrzeże .
Troszkę dyniek zerwałam,Będą faszerowane.Ale już nie dzisiaj.
U Radzia zbiory, u Ciebie zbiory - ale ja na siebie zła jestem, że w tym roku dyńki nie zasiałam !!! za to cukinię jeszcze zbieram i zawiązuje Fajne takie własne zbiory
Aurelia ode mnie z ogródka to zebrane tylko trzy dynie a w zasadzie dyńki bo malutkie...reszta z "akcji"...dużo co prawda wzięte nie było bo tylko trzy ale bardzo się przydały...jedeną to ledwo objąłem
Ja nie doceniałam tych drobniejszych róż.I wcześniej ich nie kupowałam.Elshorm jest wyjątkowa, piękna, kwitnie prawie cały czas.Niestety nie pachnie.Ale to nić.Ważne,że pięknie wygląda w ogrodzie.
Dziękuję ci za miłe słowa.
Hmm nie mam u siebie Netto.Może i dobrze,o jak znam siebie, to też już bym poleciała, nabrała,A potem głów się człowieku, gdzie to posadzić.