Ooooo widzisz, teraz jest bomba . Niby nie zwiększyło objętości, ale przez te kamienie porozrzucane wokół wydaje się znacznie większe i odbiór jest zupełnie inny. Brawo Kochana, cudnie to zrobiłaś. A mnie ten nowy świerczek jakoś strasznie pasuje tam gdzie teraz jest. Zostaw go tam. Jak będzie za duży będziesz przycinać .
Fajnie wyszło . To teraz kaskada u Abiko?
Jaszczurki uwielbiam, a one nie chcą się do mnie wprowadzić. Może w przyszłym roku oczko je przekona? i jakieś kamienne zakamarki muszę im porobić .
Gosia Margo, gdybyś zapomniała, trawka - to carex silver screpte
i żurawka - krwista.
I nie wytrzymałam. Zrobiłam obiad, a potem poszłam wypielić rabatę, na której cudowna pokrzywa rosła przy magnolii... Potem kolejną rabatę i jeszcze jedną, aż zastała mnie ciemność.
Dzień uważam za bardzo udany
U mnie na razie niewiele ... rowa jedynie wykopał mi mąż pod cebulki ... bo wymyśliłam, że muszę dać siatkę na krety bo inaczej mi ta paskuda nornica ryjówka czy cokolwiek to było (bo chwilowo opuscilo moje włości) zeżre mi wszystkie 150 cebulek queen of the night ... do nich dokupie białe liliokształtne i może jako będzie
Dzisiaj raczej lenia miałam i słabo pogodę wykorzystałam. Pochodziłam, popatrzyłam, trochę wygrabiłam w zasadzie to nic nie zrobiłam
Lawendy - bardzo się różnią
Bukszpany w donicy całe zagrzybione Dostały Topsin ale muszę je stamtąd wysadzić bo pod płotem zawsze kumuluje się dużo wilgoci. Pytanie tylko teraz czy na wiosnę ?
Pierwsze barony - od Any. Kilka dokupiłam
Wiele by tak można było wymieniać ... każda roślinka ma swoją historię ... Gdy na nie patrzę, czuję bezmierną wdzięczność za całe dobro, jakie otrzymuję ... DZIĘKUJĘ