Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ranczo Edy 16:32, 01 wrz 2017

Do góry
Danusiu witaj dziękuję bardzo wiesz u mnie jest trochę namiętnie zbierałam i rozsadzałam w rzędach ten sam kolor rewelacyjnie wygląda buziaki miłego dnia

Mirkowy ogród (początki) 16:30, 01 wrz 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
U mnie ruch w rozchodnikach, wyjeżdżają i przyjeżdżają nowe Ostatnio przywlekłam z Lublina od Gochy takiego z prawie fioletowymi kwiatuszkami, nie wiem jaki to...muszę go obfocić i pokazać.

Pozdrówka
Kasiu ostatnio u wielu osób jest ruch w rozchodnikach .Wracają do łask Ja sama mam sporo odmian.
Ostatnio 5 odmnian kupiłam ale maluszki muszą urosnąć.
Te zwykłe też są piękne i szybko przyrastają
Ptasi gaj 16:29, 01 wrz 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Ładna pogoda sloneczko grzalo solidnie aby jak najdluzej.

Nie moglam sie oprzec trawy w sloneczku przy tarasie

Juz zakwitla pierwsza od lewej na focie panorama.

Trzmielina oskrzydlona zmienia barwy

Ale pięknie Ci już trawy kwitną, u mnie dopiero się zbierają do kwitnienia U mnie już winobluszcz czerwienieje oj jesień zbliża się coraz bardziej a dziś i pogoda jesienna bo deszczowo. Ale haha dyskusja o rybkach, wręcz świątecznie się zrobiło tylko śniegu brak
Z ogródka na wsi 16:27, 01 wrz 2017

Do góry
Radziu2013 napisał(a)
Przywiozlem resztę zwirku do ścieżki (okazało się ze jakbym chciał wysypać podjazd to bym musiał te kamyczki zbierać przez cały miesiąc od 06.00do 20.00 tak więc zdecydowałem ze w przyszłym roku kupię wywrotke żwiru). Aktuaalnie ścieżka wygląda tak Ale jeszcze kawałek jej musi powstać

pięknie pięknie to wygląda ale się napracowałeś!!! martwię się jakie dałeś podłoże pod kamienie czy jakieś podkład bo masakre będziesz miał zielskową ja tak zrobiłam czyli bez podkładu i męczarnia była ...uwielbiam takie widoczki
Zakątek z fioletową ławeczką 16:22, 01 wrz 2017

Do góry
Donia72 napisał(a)

"Czyś ty zdurniał stary gdzie ja teraz takie garnki dostanę:

Hahahahahaha
Ranczo Edy 16:19, 01 wrz 2017

Do góry
No to super miłego dnia Hanusia

Do raju daleko - u Ewy 16:10, 01 wrz 2017

Do góry
Katkak napisał(a)
Napatrzec sie nie mogę chcialam napisać, a nie patrzeć nie mogę .

Wiedziałam, że to pomyłka

Przyszła już przesyłka z moimi zakupami Jestem zadowolona

Hortensja ogrodowa Miss Saori

Hortensja ogrodowa Green Shadow

Rozchodnik "Class Act", który bardzo spodobał mi się u Ewy z Doświadczalni
Liliowo i kolorowo:) 16:00, 01 wrz 2017

Do góry
Teraz czas wrzosów, moje jedno wrzosowisko o dziwo przetrwało zimę chodz w innych miejscach ogrodu duże straty były po zimie. Bardzo je lubie i będe jeszcze tworzyć nowe wrzosowiska chodz nie wiem czy z tą stopą dam rade w tym roku. Jeżeli mi mój M łopatą przekopie to z resztą sobie poradze. Teraz jest wybór chociaz i widze co kupuje.
Zakątek z fioletową ławeczką 15:55, 01 wrz 2017

Do góry

Zakątek z fioletową ławeczką 15:49, 01 wrz 2017

Do góry

Ogrodowe marzenie Mrokasi 15:49, 01 wrz 2017

Do góry
Anula, Iza, Asia - hmmm, jakby to powiedzieć, trzecia rozplenica i miskant już kupione...
Rzeczywiście, lubię mieć efekt od razu a nie czekać na niego np. 3 lata... i zdaję sobie sprawę, że za niezbyt długi czas może trzeba będzie znów coś zmieniać ale na której rabacie mnie to nie czeka??? Rośliny nie przestają rosnąć więc prędzej czy później trzeba coś korygować. To ja wolę szybciej korygować niż czekać i czekać.

Poustawiałam, pomierzyłam odległości i zrobiłam foty. Może nie będzie tak źle z tymi odległościami.

Między rozplenicami jest 120cm odstępu. W założeniu mają zrobić łan, więc chyba będzie ok?
Od skrajnej prawej rozplenicy do hortki Limelight jest 100 cm - może ciut mało, ale chcę ją prowadzić wyżej więc może będzie ok?
Pomiędzy hortkami Little Lime jest 110cm.
Od rozplenic do hortek Little Lime jest 100cm.
Miskant jest kompletnie z boku, mam tam sporo miejsca i nie boję się o niego.
Damy radę???
Działeczka Asi :) 15:26, 01 wrz 2017

Do góry

Aksamitki i maliny musiałyby wyemigrować...

Szmaragdowy Zakątek 15:21, 01 wrz 2017

Do góry
Nikita napisał(a)
Jak już wlazłam na dach to fotka z serii „panorama z lotu ptaka”

cuuudnie tam masz, Madzia! Mogłabyś wstawić fotkę "przed", obok, jak to wyglądało przed Twoim zakasaniem rękawów
Liliowo i kolorowo:) 15:07, 01 wrz 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Danusiu jak tak bardzo boli to pomysl o komorze hiperbarycznej. Poczytaj co to jest moze pomoze.

Mam kilka wanilek, ale wanilka wanilce nie rowna jeszcze sa odmiany.

Kupilam w zeszlym roku wanile forest sa wysokie ale znowu trawy rozplenice ze ich nie widac, wiec musze cos z tym zrobic. Wanile przytne wiosna wyzej. Tez rozplenice musze podzielic bo sa bardzo duze obszerne.

Basiu zajrzyj na pw.

Zdrowia zycze.

Az tak bardzo nie boli, tylko jak dłużej bym samochod prowadziła bo to prawa stopa. Poczytałam i odpisałam Dziękuje Elu bardzo
Nie wiedziałam, że jest kilka "wanilek" z tymi hortensjami to różnie bywa, moj kolega ze swoich patyczków Bobo dał mi dwie sadzonki i wyobraz sobie, że nie kwitna u mnie jak Bobo chodz kwiaty mają i ładnie rosną
Moje rozplenice bardzo się rozrosły i koniecznie wiosna musze je podzielić tak jak zebrinus bo już mi do rodka wchodzi.
A to zjęcia Pinky Vinky, która jak dla mnie jest bardzo piękna i ma bardzo sztywne pędy. Jestem Danusia)

Działeczka Asi :) 15:03, 01 wrz 2017

Do góry
asiak napisał(a)

Asiu, cóż to za różowe kwiatki okalające iglak? Begonie wiecznie kwitnące?
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 14:51, 01 wrz 2017

Do góry
Dogrzebalam sie wreszcie do dysku
urlop w Pl zaczelismy od odwiedzenia Boleswaca. Wlasnie bylo tam Swieto Ceramiki

Liliowo i kolorowo:) 14:47, 01 wrz 2017

Do góry
Urszulla napisał(a)
Miło widzieć Anię pozdrowienia zostawiam

A Ciebie wnusie tak pochłonęły że spuchnięta noga została zaniedbana no to cała Ty

Ula chcemy z Ania do Kapiasa we wrześniu pojechac może jesteś chętna? Nie bede może chodzić po całym albo będe odpoczywac na ławeczkach. Wnusie zawsze mnie pochłaniają na maksa bo uwielbiam z nimi spedzac czas, ale spoko oszczedzałam się bardzo Ula to rozchodnik, który kiedyś u mnie posadziłas pamiętasz? olbrzymie urosły ale rozplenica ich zagłuszyła i nie widac ich, musze je przesadzic:
Ukojenie 14:29, 01 wrz 2017

Do góry
zoja napisał(a)
W domu czekala na mnie paczka z ben..x
Piekne i pachnace cebulki
Sa rozowe i jasnorozowe tulipany dla Tesciowej szafirki i czosnki glowkowate

I moje dzisiejsze zbiory:

Co ja czytam już dostalas paczkę z benex a ja jeszcze nie
A chyba wcześniej zamawialam
Problemy z tujami 13:49, 01 wrz 2017

Do góry
nie mam pijecia co z tymi tujami choroba postępuje mimo pprysku atak.1ml na litr oprysku topsin takze w takiej samej proporcji jeszcze myslecz aliette by pomogło co ro za choroba bo jest kilka typów?? Te przyrosty u góry pędów to normalne zjawisko
Od nowa ... na przekór wszystkim 13:49, 01 wrz 2017

Do góry
iwka napisał(a)

proszę

O żesz!!!!!
Kurde, nie wiem - cieszyć się czy płakać...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies