Poczytałem o wyborze dachu - i jak patrzę na nowo budowane domy to bardzo mi się podoba blachodachówka - zwłaszcza taka jak na domu z ogrodu z lustrem. W ogóle jestem zakochany w kolorystyce tego domu - również w środku
Ciekawy dach widziałem też u Magdy - widać tam trochę je jednym ze zdjęć, ale nie wiem co to za materiał
I jeśli mogę coś zasugerować - idź w biel i szarość na domu Bo wtedy jesteś w stanie dopasować wszystko do tej kolorystyki Czasem mnie przeraża jak widzę ostro zielony czy fioletowy dom albo niebieską dachówkę..... Ale to jest Twój tron
A co do tych liści, których nazwy nie znasz - to jasnota
dzisiaj już raczej nie mam wątpliwości że rosliny umarły, dziwi mnie jednak to że w tak bliskiej odległości jedna roślina ma się całkiem dobrze a druga ginie...
Niekoniecznie - rośliny rosną tam w duuużym zagęszczeniu, gleba pod nie jest bardzo dobrze przygotowywana, potem ściółkowane są kompostem - także chwasty zbytnio nie rosną. Głównie co przy nich trzeba robić to ścięcie bylin po zimie i obrywanie przekwitłych kwiatostanów.
Napisz jaki Ty masz pomysł, jak Ty ją widzisz, a najwyżej mi potem troszkę to poprawimy
W którą stronę ma być odwrócona, czy z wszystkich stron ma być obsadzona, co w niej ma być, zimozielone czy bardziej byliny?
I ja się melduję Przeczytalem caaały wątek Cóż za poświęcenie Zdjęcia z pierwszej strony niesamowite - i pomyśleć, że to wszystko "tymi ręcami" ! Do zobaczenia w sobotę
Już 2 lata u mnie jest Z hakiem, bo kupiona w maju 2011 Jednak chyba zrobiłem błąd, że jej nie przyciąłem wiosną - ale kwiatów nie ma mniejszych, to chyba OK?
Tak - to one Nie miałem gdzie wcisnąć, więc dałem tu Liście ma wielkości dłoni A jedyne co podgryza róże to mszyce i chyba skoczek.....Dzisiaj wieczór je pokropię, bo wreszcie kupiłem opryskiwacz