Mam nadzieję, że mi wybaczysz Dopiero dziś znalazłam chwilkę.
Dziękuję bardzo za gościnę. Było przesympatycznie, pięknie, choć za krótko. Nie da rady oglądnąć ogrodu, nagadać się w jeden wieczór
I tak dobrze, że kilka fotek udało mi się zrobić. Choć Gosia powklejała śliczne ujęcia Twojego ogrodu - moje masz na dokładkę.
Dawno mnie u Ciebie nie było, a tu takie wspaniałe widoki
To zestawienie z drugiego zdjęcia chyba zgapię - rewelacyjne Czy ta brązowa trawka rośnie na rabacie, czy też w doniczce?
I spytam jeszcze o Hameln Gold - Joasiu, kupowałaś gdzieś wysyłkowo? Uwielbiam takie limonkowe kolory. U mnie z rozplenic to tylko te zwykłe dostaję...
Kasiu ja również bardzo jestem zadowolona z Waszej wizyty w moim skromnym ogródku. Długo jeszcze będę wspominała a prezent, który otrzymałam będzie mi Was przypominał
Donice być może pozostaną decyzję podejmę wiosną może nie będziesz musiała sie przykuwać Projekt, który mam jeszcze w swojej 'głowie' też by się Tobie spodobał. Jestem tego bardziej niż pewna
Kasiu jeszcze raz dziękuję za wspólnie spędzony czas i pozostawiam fotkę
No cudownie! A wiesz, że dziś wracając z pracy właśnie tak sobie tą część zwizualizowałam? Dokładnie tak! Aż normalnie nie wierzę w to co tu widzę Wyszło bombowo!
Myślę, że z głazem może być ciekawie. Wiosną rozsadzisz trochę Evergoldy i będzie super. No i żwirek
Ja ratowałam fruczaka gołąbka, który wpadł do domu i przespał na zasłonce, na tekturce rozgrzewał się do lotu..foto kiepskie, ale przygoda była niezapomniana
Kasiu dla Ciebie kłosowec od Ciebie
takie sieroty mam i o nie dbam za rok ogród będzie nie ten sam
Nie wiem jak połaczyć te dwie częsci. Przejść tu lawendą i i stipą ? ( W pustym polu chciałam usadowić głaz ale chyba lepiej wypełnić to puste roślinami co ?
Ja odwrotnie w sierpniu muszę nadrobić i przygotować ogród do zimy, taaak o tym też trzeba pomyśleć i czym wcześniej tym wcześniej cieszę się wiosną...mamy tu taką ogrodniczkę co zimą ogród kreuje na maxa...mój wzór i moja motywacja
Ach derenie i klony...tymczasem....
...hortensje w moim ogrodzie...coraz mocniejszym akcentem
staram się