Część koło hortensji
floksy przekwitły, został jeszcze jeden biały.......róże kwitną drugi raz, ale dalej jakieś takie niskie, jeżówki przekwitają ale mają jeszcze kilka nowych kwiatów
Wczoraj J skosił trawę, ja miałam wenę do zdjęć więc mam kolejną porcję fotek
większość się powtarza.........ale może udało mi się zrobić jakieś nowe ciekawe ujęcie?
berberysy, jezówki, niska brązowa w tle wysokie trawy..ale kurcze czegoś mi tutaj brakuje, coś bym zmieniła......
Tak skrótowo zadaję pytania. Bo szukam nie przebarwiających się na mocny róż. Moje Magical Candle tylko przypudrowane a różowo. A jeszcze fajne są pozostające seledynowy. Dzięki za cierpliwość dla moich poszukiwań.
Dam ci taka propozycję.
Może drzewko na pniu w miejsce czerwonej kropki, optycznie podniesie cześć rabaty i będzie taka przejście między dużym bukszpanem a małymi lawendami.
A ta kulkę bukszpanowa co tam jest trochę bliżej gdzieś jak ta zielona kropka
U mnie też jest już któryś rok, nie widuje w dzień, czasem jak Sabrina (moja suczka) szczekała w nocy to znaczy, że wyszedł do jej miski i go złapała na przechadzce. Dwa razy wyszłam z latarką i widziałam, czasem znajduje jego odchody, kiedyś podejrzewałam, że mam szczura nie wiem gdzie mieszka, ale gdzieś jest.