na stronie zszp czytam ze doorenbos osiaga 7m średnicy, czyli zeby w przyszłosci ładnie drzewa na siebie nachodziły bez konieczności cięcia to najlepiej sadzić np. co 3m?
extra! własnie o taką kuchnie mi chodzi, szast prast i obiad jest! do tego zielono i zdrowo
już nie mogę się doczekać wiosny.. mierzylismy dzisiaj z M miejsce pod skrzynie. narazie będą 3szt, do zdjęcia trawnika 3x5m
tylko cholerka eMuś jednak nie chce w tym roku :/ ja to bym choć darń zdjęła ale ona ma rację, po co teraz targać to do kompostownika jak tak to prosto do skrzyń będziemy wrzucać.
a po co Ci tyle tych wiankow? sprzedajesz je gdzieś?
nie myślałam Mirelka zeby cytować wpisy na które odpowiadasz? bo i tak odpowiadasz jednej osobie w jednym poście a tak to trzeba szukać o co kto pytał żeby sprawdzic czy tobie się to nie przyda.
właśnie zapomniałam, że przecież ja też darń ładowałam, na przemian z liścmi co miałam w workach, a na spód poukładane pocięte trawy.
Na koniec sezonu oczywiście wszystko opadło i wiosną trzeba będzie z 10 cm nadsypać, ale warzywka rosły jak szalone to chyba im pasowało.
u mnie nie do końca by ten się sprawdził bo mam zawsze pozamykane drzwi do pokoi bo w każdym inna temperatura ustawiona. ja generalnie lubię odkurzać od kiedy mam ciemną podłoge, zero dywanów i centralny jak w starym domu miałam zwykły to nienawidziłam tego robić
co ty pomalowałaś tą hortensję??