U Ciebie wszystko bujnie rośnie, klimat i dobra ziemia no i miłośc ogrodnikow, za chwile wychodze u siebie moze uda mi sie fotki zrobic haha jak bedze co
Ale są piękne, tez takie mam ale u mnie młode może kiedys też takie będąUwielbiam te trawki no i ten kolor Pozdrawiam
Siedzę sobie dziś na fotelu pod jesionem przy kawce i delektuje się tą chwilą, wolnym czasem, kawą, latem i ogrodem.....a widok mam taki:
Na pierwszym planie niedokończona różanka
A w niej już kwitnąca Tys Pink Fairy i Pomponelka wraz z kalina Wntanabe
I jeszcze jeden sukces tego dnia 2 patyczki Limek wrzucone do słoika z wodą puściły korzonki! ) hurraa !!
Wsadzić już je do doniczki z wodą czy jeszcze w wodzie trzymać?
Kochani zbieram się na wesele.Fryzjer zaliczony, teraz reszta upiększenia w domu
Oj bardzo pechowo to wesele dla nas wyszło. Wczoraj mąż miał zdjęte szwy.
Ale to bliska sercu rodzina z którą może jedyna nawet utrzymujemy bliższe kontakty.Moja córka jeszcze wyprowadza ich syna. Mus jechać. Najwyżej więcej się posiedzi. To będzie inne dla nas wesele.
Lilie,liliowce,hosty, róże -uwielbiam. Jak dużo osób. Nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich.
Nachyłek zagreb
Także wybaczcie,pozaglądam do was jutro
Lato jest wszędzie teraz piękne i kolorowe.Cudny czas kwitnię mnóstwo,aż nie wiadomo co pokazać.
Do tej pory ie doceniałam róż okrywowych.Ale teraz coż mi się chce ich jeszcze.Tylko takie , które kwitły by cały czas, albo dużo.Może coś poradzicie ??? Jakie najlepsze ??? Na jesieni jakieś jeszcze chcę dokupić
Róża THE FAIRY
REINE des VIOLETTES i RU RU
Leonardo Da Vinci
O tak, nasze rośliny niejednokrotnie uczą nas cierpliwości
Na pewno kiedyś i ty będziesz się cieszyć ich pięknym kwitnieniem.Dziękuję , i tobie dobrego dnia życzę
Pastella
Rosomane Janon - jedna z moich ulubienic
zakupy udane, mam nowe buciory, wozek ogrodowy taki zielone jeszcze jjeden jak juz mem, ten nowy bedzie dla owiec wiec mi moj Emus mojego nie bedzie kradl
Jezowek wprawdzie nie mieli ani jednej ale za to kupilam sliczne trawki przecenione na 1€
carex comans
i sedum telephium 'coral reef' ponoc kwitnie siepien wrzesien