Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

lojalna_ 12:59, 31 sie 2017

Tuja taka ładna ze za bukszpana może robić "))))

Ty mi u mnie yrudanych pytań nie zadawaj ja ledwo cześć forum ogarnęła u mnie za miesiąc chyba będę odpisywać. Ile nas ? Jak to ogarnąć ((
Makusia 14:58, 31 sie 2017

E! Francja elegancja! Zdjęcia śliczne popełniłaś ogrodu, a nabytki wypasione!
Makusia 15:03, 31 sie 2017

E! Francja elegancja! Zdjęcia śliczne popełniłaś ogrodu, a nabytki wypasione!
Magleska 21:56, 31 sie 2017

mrokasia napisał(a)
Jola - jeśli mówisz o tej dużej kuli z drugiej foty to nie buks tylko tuja. Ale odpukać moje buksy maja się nieźle, z tydzień temu pryskałam mospilanem bo na dwóch miałam jakieś pajęczyny i bałam się, że to ćma. Muszę je zaraz dokładnie obejrzeć.

Kamila - fota dla Ciebie - nowe nabytki, nie patrzeć na ustawienie bo jest bez zachowania odpowiednich odległości. Są piękne i wyrośnięte, ale mąż płacił to co mi tam .

Jak mąż płacił ,to pewnie ,że trzeba brać ( żartuję ) fajne nowe nabytki i wg mnie powstanie super rabata krzesła bez poduch rewelacja
Johanka77 23:49, 31 sie 2017

Ale się dzieje! Podoba mi się!
Zdjęcia ogrodu piękne!
kamcia 07:44, 01 wrz 2017

Rewolucja na całego

Super krzesła, i zakupy też niczego sobie. Mnie już z tym ustawieniem powyżej się podoba
makadamia 08:07, 01 wrz 2017

Kasiu - pięknie się rabata zapowiada!

No i podziwiam tempo: zarzucasz temat, rozkminiasz, podejmujesz decyzję i szast, prast - zrobione i do następnego tematu! Wzorowa forumka
mrokasia 08:32, 01 wrz 2017

Catalinasdiary napisał(a)
Oj piękne te rozplenice. Ja właśnie w tym miesiącu mam bana na kwiatki bo zakupiłam Toszkowe złote rady: siarka, dolomit, mączka bazaltowa.

Kasia, ale pomyśl sobie co będzie w przyszłym roku! Sama radość kupowania roślin i sadzenia . No, chyba, że elewacja zeżre wszystkie środki, czego nie życzę...
mrokasia 08:48, 01 wrz 2017

Jola - jak się urlopowałaś to teraz musisz odpracować swoje na forum

Marta - Ty mi tu nie francuj-elegancuj

Magda - Ty się nie śmiej, eM marudzi, że ja tyle kasy na rośliny wydaję, więc jak sam chciał kupić wyrośnięte sadzonki to trzeba było skorzystać! Tym bardziej, że wybrał rozplenicę a nie jałowca . Na krzesełkach wczoraj siedzieliśmy wieczorem bez poduch i było ok

Johanka - dzięki, cmok!

Kamcia - ano, rewolucja Krzesła i zakupy dziękują

Asia - mam nadzieję, że wyjdzie ładnie choć wczoraj po wielu przymiarkach okazało się, że podstawa parasola będzie jednak na rabacie . Jak uda mi się skończyć tę rabatę to w tym roku już nic nie robię, posadzę tylko cebulowe i finito .
A to tempo to dzięki eMowi, zresztą okazuje się, że to jest JEGO rabata .

mrokasia 08:50, 01 wrz 2017

Dziewczyny, czy u Was też dziś pochmurno i pada???
A takie miałam plany - dokupić roślin, przesadzić, posadzić - jednym słowem skończyć tę rabatę. No, przynajmniej zacząć