Asia
To pewnie u mnie czytałaś ale wiesz to tylko dlatego, że ja nie mam ręki do stipy ... a tak mi się podoba bardzo mi się podoba ... w dobrych rękach stipa kwitnie w pierwszym sezonie
Śliczne, będę o nich myślała na wiosnę.
U mnie już mają 1,5 metra, nigdy takich wielkich nie widziałam.
Ja na bylinowej nic nie wcisnę jednorocznego.
buźka
aha pora dobra na wykopki jakbyś coś chciała ode mnie
Andrzej to czasy dawno i niesłusznie minione się kiedyś grało i to tylko amatorsko ale stojący obok mnie koledzy trenowali w różnych klubach i klubikach
witam,
moja propozycja lamp ogrodowych oczywiście jakby nie było są w klimacie dalekiego wschodu i przedstawiam fotki na którym są one w różnych odmianach kolorystycznych ...
młodziutka kyushu zachwycać mnie zaczyna, choć późno zakwitła. Czysto biała, sztywny pokrój, koronkowe kwiatostany, w kiepskim miejscu rośnie bo konkuruje z korzeniami sosen a widać, że dobrze sobie radzi
tu są dwa różne w jednej kępce, wyglądają jak matrona ale dwa pędy niższe nieco mają jasno obrzeżone liście. Część liści ma żyłkowania... tego wcześniej nie widziałam
Wyznaczyłam sobie powiększenie rabaty żeby z bylinówki na wiosnę wysadzić wszystkie wysokie trawy które straszliwie porosły. Jak wczoraj pomierzyłam te trawy to widzę że muszę jeszcze tą rabatę powiększyć . Np. Kleine Fontane ma metr średnicy , a takich dużych odmian mam chyba 8 czy 9. Czy ja tu je wszystkie pomieszczę? A gdzie średnie odmiany i drobnica ?