Dziękuję za wszystkie pochwały
Juki już w pełni kwitnienia, jak się u mnie skończy będę podziwiać u Ciebie
Garnki, doniczki, podpórki lubię bardzo jak większość z nas
Mają swój urok, takie detale przyciągają wzrok
Za odpowiedź o różach bardzo Ci dziękuję, podobają mi się pełne i Paschmina też mi się bardzo podoba jest śliczna, ale nie wiem jaka jest w praktyce.
Będę podziwiać róże u Ciebie
Juk mam bardzo dużo w różnych miejscach w ogrodzie, róża na pergoli to moja jedyna róża
Dziękuję. Zgapiaj co chcesz To była zwykła huśtawka, w tym miejscu gdzie teraz wisi powstała pergola na winorośl, bo pod spodem są studnie na wody opadowe i nie można było nic posadzić. Tylko jakoś było pusto pod nią, a więc powiesiliśmy tam samą huśtawkę i jest teraz 2 w 1
Huśtawka na początku w popularnej wersji i brązowa:
i teraz
Esflores powstał już na początku, później dopracowałam go obrzeżem z kostki, która nam została.
Skalniak jeszcze nie skończony.
Kamienie na skalniaku mam różne otoczaki, łupki, piaskowiec i granit.
Piaskowiec na skarpie jaśniutki, żeby ładnie było widać , otoczaki po brzegach dałam, żwirek z otoczaków na kręty strumyk, łupek ciemny kontrastuje i wyznacza brzeg rzeczki, granit dałam tam gdzie przechodzę czyli okolice schodów, kostki granitowe są duże i tam pasują przy dużych piaskowcach.
Na Twoje życzenie szerokie kadry skalniaka.
Ania, zapomniałam o kłosownicy, zobacz, takie same warunki, jedna ta zółta rosła przez jakiś czas w doniczce. Myślę że po ścięciu powinny się wyrównać kolorami