Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moja działka na Dębowym Lesie 00:12, 02 lip 2017

Do góry
powojnik 'Ville de Lyon

Minister

powojnik Etoile Violette
Mój 4 arowy azyl... 00:12, 02 lip 2017

Do góry

Moje małe wielkie marzenie 00:11, 02 lip 2017

Do góry
alis napisał(a)

To miejsce i rabatę z trzema kulkami najbardziej u Ciebie lubię

A co się dzieje przy wykuszu?
Moja działka na Dębowym Lesie 00:06, 02 lip 2017

Do góry
zoja napisał(a)
Wiesz Aniu fajnie, że to Wasza wspólna pasja
ja ciągle tylko słyszę - i po co to robisz? - odbiera mi radość to jojczenie...
myślę, że gdyby nie własne podwórko to nie miałabym szans na taką wyjazdową działeczkę...

Maki piękne - dziwne, że jeszcze ani jednego nie mam u siebie

O tak, wszyscy lubimy to miejsce na wsi.Kto by pomyślał, wszyscy od urodzenia mieszczuchy a tu na wieś na tęskno.
Uczymy się dużo.Zmieniamy, pracujemy dużo i z tą działką.Ale kochamy to miejsce i te prace też
Ja maczki dopiero zaczęłam sadzić 3 lata temu.Ale wówczas mało.EW tamtym roku więcej.A w tym jeszcze więcej,Bo znalazły się jeszcze nasionka sprzed roku :

Clematiski kochane
Warszawska Nike

Piilu

Mój 4 arowy azyl... 00:05, 02 lip 2017

Do góry

Okrywowe: The Fairy i Lovely Faire

Astilbe Arendsii

Mój 4 arowy azyl... 23:57, 01 lip 2017

Do góry
Zakwitają liliowce

Ptasi gaj 23:51, 01 lip 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
c. d.

Błękitny anioł. Jestem ślepa co tu dużo mówić nie potrafię nastawić aparatu, aby kolory dobrze wychodziły, poprawię się muszę następnym razem okulary założyć. Inna sprawa słońce odbija się od ekranu trzeba robić w cieniu.

Powojnik płożący, ale trzymam go na podpórce.

Taki stawik mi się podoba Elu wstawiłam fotki mojego odkrycia zajrzysz?
Ptasi gaj 23:48, 01 lip 2017

Do góry
Róże Róże moje ulubienice. Tak wygląda róża po burzy. Duża ilość kwiatów i woda dały się we znaki tej róży ugina się pod ciężarem kwiatów.

To róża pnąca która zmarzła odbiła z ziemi i już mocno odbiła ma mnóstwo pączków kwiatowych jeden juz w rozkwicie. Jak będą wszystkie kwitły to zrobię fotę.

Róża przepiękna, ma wszystkie zalety, zdrowa, bez mszyc, pachnąca piękne duże kwiaty, ale NN, kupiłam ją kto z W-wy to wie pod Halą Mirowską 4 lata temu. Dwie poniższe foty

Biała ciężka piękna róża - gdzieś mam nazwę

Działeczka, moje małe miejsce na ziemi 23:48, 01 lip 2017

Do góry
violka171 napisał(a)

Będzie dobrze ,zobaczysz..wszystko się ułoży ,ja mam tez działkę Rod ,oststnio mi trochę pod górkę robi Zarząd-zarząd na cichym posiedzeniu wewnętrznym zablokowaŁ drogę kołkiem niebieskim nie wiem jak to nazwać ha ha bo pan wice prezes techniczny ma działkę na przeciw i jemu się murek sypie (jak mi się murek sypał to zarząd powiedział jasno i wyraznie że mam to zrobić we własnym zakresie ) ale wszystko mozna jak się strasznie kce,nawet taczką wozić beton czy gruz i wszystko do budowy domu

Ja będę RODowiczanem to już typowo o sąsiedzku"będziemy pisać

Czekaj, jeśli chodzi o to zdjęcie, to ty tą stertę woziłaś czy to tego prezesa?
Mirkowy ogród (początki) 23:44, 01 lip 2017

Do góry
Anabell napisał(a)
Mirka wcięło Cię w robotę czy wypoczynek przecież masz urlop
Haniu jestem utopiona cały tydzień w zielsku.Nawet fotek nie robię bo przecież ziela nie pokażę.Jutro wnuki przyjeżdżają na wakacje to znów mało co zrobimy.
Doniczkowo
Działeczka, moje małe miejsce na ziemi 23:40, 01 lip 2017

Do góry
Radziu2013 napisał(a)

Violcia Fb nie mam Ale na O zaglądać to ja będę na pewno...może działeczkę ROD się kupi (nawet coś o tym słyszałem) a jak nie to ogródek parapetowy będzie haha

Będzie dobrze ,zobaczysz..wszystko się ułoży ,ja mam tez działkę Rod ,oststnio mi trochę pod górkę robi Zarząd-zarząd na cichym posiedzeniu wewnętrznym zablokowaŁ drogę kołkiem niebieskim nie wiem jak to nazwać ha ha bo pan wice prezes techniczny ma działkę na przeciw i jemu się murek sypie (jak mi się murek sypał to zarząd powiedział jasno i wyraznie że mam to zrobić we własnym zakresie ) ale wszystko mozna jak się strasznie kce,nawet taczką wozić beton czy gruz i wszystko do budowy domu

Mirkowy ogród (początki) 23:39, 01 lip 2017

Do góry
Po ostatniej wichurze mam połamane takie stare wierzby które rosną na tyłach działki i osłaniały od wiatru.A teraz taka dziura i wiatr hula.No i jeszcze dziki się znów pokazały ryją ze hej.Już mi raz rabaty przeorały.

Moja bajka 23:38, 01 lip 2017

Do góry
Katkak napisał(a)

Każda jedna firletka w moim ogrodzie (i nie tylko) pochodzi od Sylwii. Kochana dziękuję Ci za nie bardzo .

Pilnuj ich bo będziesz mieć las firletkowyPolecam się na przyszłość
Moja bajka 23:36, 01 lip 2017

Do góry
Katkak napisał(a)

liliowiec od Bogdzi skąpany w deszczu

Mówiłam , że szybko listki na wierzch wyjdą
Moja bajka 23:35, 01 lip 2017

Do góry
Katkak napisał(a)
stara zepsuta podstawka od lampki nocnej i dziurawy klosz . Ale dzięki nim minialtanka stała się iście ogrodowym pokoikiem

wstawiłam w środek lampkę solarną. Ciekawe czy da radę

Ale dopieszczony kącik
Ptasi gaj 23:33, 01 lip 2017

Do góry
c. d. Któryś raz pokazuję dziewanne bo co dzień to większy rozkwit.

Taki mam czarny bez młodziutki kwitnie.

trawy dzisiejsze za miesiąc powinny być już kłosy

Juki kwitną liście mam tragiczne żółkną.

Mirkowy ogród (początki) 23:33, 01 lip 2017

Do góry
Dziś też padało i burza była.Zdążyliśmy posiać gorczyce na nawóz zielony potem em przeleci glebogryzarką i pod koniec sierpnia wysiejemy trawę.

Elu i moje odkrycie na końcu działki.Em zaczął karczować haszcze i mamy mały stawik na końcu działki.Zobacz tylko nie wiem czy będzie dobrze widać.

Różaneczniki - choroby i szkodniki 23:30, 01 lip 2017

Do góry
Ptasi gaj 23:27, 01 lip 2017

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Pokażę może teraz trochę fot związanych z wodą moim oczkiem i roślinami przy brzegu i na wodzie rosnącymi.

pierwsze zdj trochę lustro zaśmiecone, musieliśmy kupić skimer który zbiera wszystkie paprochy z lustra wody. Pobliskie brzozy zrzucają nasiona i śmiecą widać jak czyści i natlenia na 2 zdjęciu. Wszystkie paprochy spływają do niego.

Ale cudnie!
Ptasi gaj 23:26, 01 lip 2017

Do góry
c. d.

Błękitny anioł. Jestem ślepa co tu dużo mówić nie potrafię nastawić aparatu, aby kolory dobrze wychodziły, poprawię się muszę następnym razem okulary założyć. Inna sprawa słońce odbija się od ekranu trzeba robić w cieniu.

Powojnik płożący, ale trzymam go na podpórce.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies