To dobrze.Ale w większość to będą żółte i czerwone.które mogę się podzielić.Reszta,że jszcze za małe .Muszą w kępy urosnąć.
Tak ci pasuje ??
I nie tylko kwiatowe
Nachyłęk Zagreb i to co jego odwiedza
Pati jestem moja jest inna nie ma takich pasków, jest cała żółta i się teraz zastanawiam, czy Twoja nie ładniejsza u mnie odpukac tfu tfu na słońcu i na razie nic się nie dzieje, ale zobaczymy co będzie później. Zrobię Ci jutro zdjęcia mojej. Osobiście mi bardziej się podoba ta bardziej wybarwiona i jak jej nie przypala zostawiłabym na słońcu
Radziu śliczne lilie i mieczyki cudo to pewnie te wcześniej wyklute bo u mnie liść jeszcze ...tytoń mam co roku sam się sieje i do niego przylatują wieczorem te nasze koliberki i szałwia trójbarwna bardzo ją lubię w tym roku mniej mi się wysiało ale wiedz że sama się sieje Buziaki na minioną dwusetkę
Jolu skrętnik jest osłonięty dachem więc deszcz mu nie grozi.
Na studni rośnie przywarka japońska. W pierwszych latach po posadzeniu jest bardzo kapryśna,a potem już jest tylko lepiej. Kwitnie później niż hortensja pnąca , do której jest podobna, pokrój kwiatu też jest delikatniejszy.Lubię ją. To mój drugi egzemplarz, pierwszy był porażką.