Ale łupy przywlekliście Idealnie wpasują się w Wasz ogród Kiedy realizacja ławek ps. Foty ogrodowe cudne
Dzisiaj byłam na targach ogrodniczych w Kalsku. U nas od wczoraj pada więc trzeba było brodzić w błotku bo targi są organizowane na terenie parku. Ale od czego są kalosze i kurtka. Spodziewałam się większego "łał" jeśli chodzi o nowości i ciekawostki roślinne. Było tak se. Tylko kilku sprzedających miało inne rzeczy niż cała reszta. Ale generalnie jestem zadowolona. Oto pokaz umiejętności pakowania
Ale jestem z siebie zadowolona...postanowiłam to wyznać zanim odwiedzę inne ogrody(być może okaże się, że to co dziś poczyniłam to,co bardziej pracowici ogrodnicy zrobili lekutko przy kawie ). Niemniej jednak narazie mam samozachowyt...zasadziłam 160 czosnków,z czego 50 w podłym żwirze.Wyplewiłam rabaty,zrobiłam oprysk trawnika plus domowo 3 prania, sprzątanie chaty i zakupy.Yeeeee A tu moje przeddomie z lotu czarownicy.czekam na resztę ogrodzenia...jeszcze dwa tygodnie.
Piękne kadry
Śliczniutko
mniam Jak szeroką masz brzozową, w jakich odległościach masz brzozy od siebie i płotu?
Boże! Jak mi dobrze! Jakbym tabliczkę czekolady zjadła! Wręcz oddycham Tym Twoim pięknym ogrodem po takim spacerze. Doorenboosy śliczne. Stanowczo pojawią się w dole mojego ogrodu. Mam całą zimę, żeby je tam zaplanować! No i po raz kolejny brzozy wygrywają w mym sercu z grabami... I co teraz?
Co to za miskanty masz między brzozami? Ferner Osten?
Renia Twój ogród jest tak idealny, po przeróbkach idealność dosięgnie potęgi n-tej Bardzo Ci kibicuję - podziwiam Twoją pracowitość
Cudowne tłuściutkie trawiszcza - cytuje wszystkie bo nie wiem które foto piękniejsze