Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:35, 02 paź 2017

Sebek napisał(a)

Do wiosny Może skręci te liście przy obecnych temperaturach do końca miesiąca - a w listopadzie to już sobie powoli trawy wiążemy i przygotowujemy się do świąt Uprasza się nie wliczać mnie - wczoraj zamówiłem na aliexpres wstążki do wianków na drzwi...

Czyli co...Twoim zdaniem już nie nawozić trawnika?Z wertykulacją też już poczekać?
malkul 08:22, 02 paź 2017

widzę że pracujesz w ogrodzie brawo ty
Sebek 08:33, 02 paź 2017

kasja83 napisał(a)

Czyli co...Twoim zdaniem już nie nawozić trawnika?Z wertykulacją też już poczekać?

Nigdy nie robiłem wertykulacji jesiennej - a w sumie i tak musisz trawnik wygrabić wiosną... Także chyba już wrzuć z nim na luz przez pół roku
lojalna_ 09:24, 02 paź 2017

Ja już po wertykulacji. Zdążyłam w zeszłym roku w listopadnie robiłam hihi . Pogoda ma się zepsuć ....
benia9185 09:28, 02 paź 2017

czytam o wertykulacji ja tez pierwszy raz robiłam w tym roku ,ale trawa az sie domagała tego zabiegu mam nadzieje ze wyjdzie jej to na dobre choć teraz to obraz nędzy i rozpaczy zapraszam na fotorelację do mnie
AniMa 10:31, 02 paź 2017

Ale podziałałaś ogrodowo i domowo Możesz buc bardzo zadowolona czarownico. Co poniektórzy pojechali się powałęsać po górkach i Twojej listy nie przeskoczą
AngelikaX 10:48, 02 paź 2017

kasja83 napisał(a)
Ale jestem z siebie zadowolona...postanowiłam to wyznać zanim odwiedzę inne ogrody(być może okaże się, że to co dziś poczyniłam to,co bardziej pracowici ogrodnicy zrobili lekutko przy kawie ). Niemniej jednak narazie mam samozachowyt...zasadziłam 160 czosnków,z czego 50 w podłym żwirze.Wyplewiłam rabaty,zrobiłam oprysk trawnika plus domowo 3 prania, sprzątanie chaty i zakupy.Yeeeee
A tu moje przeddomie z lotu czarownicy.czekam na resztę ogrodzenia...jeszcze dwa tygodnie.

Przepraszam ile czosnków samozachwyt baaaaardzo wskazany
AnnaCh 11:02, 02 paź 2017

Matko, Kaśka co Ty bierzesz? Weź daj namiar na dealera, bo mi to ostatnio bateryjki siadają W sobotę M sprzątnął basen, a ja odchwaściłam trochę cisy i tyle. Jakbym tyle zrobiła co Ty, to chyba bym padła.
anabuko1 12:53, 02 paź 2017

Rzut z góry na ogród fajnie,ładnie wygląda.
Te twoje kamienie głazy bardzo mi się podobają.
Lubię kamienie , też
I rabata przy domki już fajniutki ma wygląd
Anda 18:17, 02 paź 2017

Super podzialalaś i tyyyle czosnków posadzilaś Będzie odlot latem
Co do wertykulacji to nie wiem, ale nawóz jesienny jeszcze możesz dać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies