Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:51, 09 lip 2013

Do góry
GabiK napisał(a)
Marzenko, ale gnasz już w nowym wątku. Nie mogę Cię dogonić.
Ale jest co oglądać. Wszystko piękne. Jest dużo bujniej niż w zeszłym roku na spotkaniu. Kiedy powtarzasz zjazd?

Robicie coś w końcu z tą ścianą wodną? Był plan blachy - zmienił się?

Gabi ściana wodna czeka na fundusze ale pirorytetem są kolejne wakacje wieć być może ściana wodna się w tym roku nie zmieni

W tym roku zjadu u mnie nie będzie w tym roku ja odwiedzam innych
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:50, 09 lip 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Gratuluję kolejnego tysiaka, pamiętam jak Twój wątek jako pierwszy przeczytałam na ogrodowisku i zostałam już z Wami na dłużej. Pozdrawiam serdecznie, może nie robie wpisów u Ciebie ale jestem częstym gościem i fanką Twego domku oraz ogrodu

Gosiu witam i zapraszam częsciej
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:49, 09 lip 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Czy Ty myślisz Marzenko, że mam braki w Magicznej Sile do hortusi? Oświadczam, że nie mam...tylko jak w wodzie stoją wiecznie, to podlewać się nie powinno...

Jak to? Nie padało u Ciebie po rozsypaniu nawozu???!!! Myślało, że to ja rozsypałam...i całą noc z piątku na sobotę...jak z cebra...

Też rano w niedzielę szałerek z Previcuru dostały...doś mają powolutku;(

P.S. I gratki na trzecie tysiąclecie

Kindzia nie lało... Nic... Latałam ze szlaufen i koewkam aby rozpuścić granulat
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:48, 09 lip 2013

Do góry
Debra napisał(a)

Ale szaleństwo
Obsydiany - żurawki? Cudne są, tylko nie sadź ich w słońcu, bo nie będa miały tej urody, jaką potrafią mieć.
Sadziec - wiesz, że jest wielki i kocha słońce?

Powodzenia w ratowaniu wody

No to z żyrawkami obsidian klops.... Mialy iść w słońce....

Sadziec celowo na najwyższe III piętro "na plecy" kupiony, będzie w pełnym słońcu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:46, 09 lip 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Danusia to ma niezłe oko, ale Ty masz za to dobrą rękę...szałwia mnie zaintrygowała?, skąd Wy bierzecie te okazy giganty?....pysznogłówek też szukać będę....tylko czy lekko kwaśną glebę zniosą?, bo u mnie w takim miejscu chcę sadzić.....

Jula ja tez takiej szałwi jeszcze nie widzialam dlatego gdy ją w ZC zobaczyłam to oniemialam i nie mogłyśmy się rozstać Kiedy wpadniesz sprawdzić uczelnię syna do Wrocławia ? Mozemy się wspólnie wybrać po szałwię
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:44, 09 lip 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Marzenko wpadłam się przywitac w nowym wątku U Ciebie jak zwykle dzieje się i jest na czym oko zawiesić Jaki to kolor pysznogłówki? różowy? ja ją lubie zapach ale niestety łapała u mnie mączniaka...za to u mojej mamy zdrowa jak rydz i do tego wieeelka urosła. Myśle że jej kepy maja spokojnie 1,5 metra.
Pamiętasz odmianę swojej pecherznicy?

Moniko moja pęcherznica to diabolo
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:43, 09 lip 2013

Do góry
Aniu wpadnę doczytać wątek wieczorem. Szybko odpowiadam na pytanie dot. Cięcia lawendy. Ciąć zdecydowanie przekiwtłe kwiatki - ucinać łodygi przekwitłych kwiatków nad listkami. Zakwitnie jeszcze raz. Jesienią znów przycinam a potem radyklanie póżną wiosną.
Mój ulibiony wątek o cieciu lawendy Ci wklejam
http://www.nastrojowyogrod.pl/2010/07/lawenda-przycinanie/
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:40, 08 lip 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza czy ja mogę zgapić twego kjuba Rabata jest tak piekna, że aż oczy bolą!!! aż strach się bać co w Twoim ogrodzie powstanie! ty masz kobieto talent do stylizacji

Ale do tej rabaty nie dajesz pysznogłówki? Tu juz jest pieknie, noc jej nie potrezba poza kulą bukszpanową

ogrodowisko staje na rzęsach Madżenka zgapi zgapionego od niej kjuba ... ... fairy w narożniku zgapione od Ciebie przecież ...

pysznogłówka tylko w wypadku gdy lawenda pod murem padnie lub nie sprosta wymaganiom ... ta obecna wypasiona na południowej wystawie ... tu słoneczko jest krócej więc jeżeli po obcięciu nie będzie wystawała nad murek coś ją zastąpić będzie musiało ... jeżówki też oglądam ... obecnie na południu wypasam werbenę - ( Asik dziekuję )

czekam aż lilia zakwitnie ...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:37, 08 lip 2013

Do góry
Moja pysznogłówka ma kolor pink czyli ostry róż
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:36, 08 lip 2013

Do góry
asc napisał(a)
Magda... to nie wiedza , to praktyka.. na błędach sie uczę.... nie zapomnij, że ja wszytko po kilka razy już przesadzałam.... bo ciągle mam jakieś wtopy..... mam bałagan ale naturę mam pedanta.... wiec mam to na co mam czas, godzę sie z tym, ale ..... ciągnie duszę do raju, ale grzechy nie poszczają

Jeszcze kilka lat i ja mimo woli 10% Twojej bylinówki u mnie posadzę Dziekuję za wiedzę i pomoc zawsze gdy potrzebuję.
Pozowlicie, że pozostalym osobom odpowiem póżniej
Pszczelarnia 23:29, 08 lip 2013

Do góry
Ewo gdzie jesteś?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:27, 08 lip 2013

Do góry
Aniu zaginęłaś?
Ogród niby nowoczesny ale... 23:26, 08 lip 2013

Do góry
O dobrze, że Cię niemoc ogarnęła bo fotki są !!!
Ależ masz piekne trawy. Za rok gdy trawy się rozrosną widoki będą powalające. Zgłosze się wtedy po the beatles
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:10, 08 lip 2013

Do góry
Sebciu dziękuję, wiesz za co
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:08, 08 lip 2013

Do góry
Iza czy ja mogę zgapić twego kjuba Rabata jest tak piekna, że aż oczy bolą!!! aż strach się bać co w Twoim ogrodzie powstanie! ty masz kobieto talent do stylizacji

Ale do tej rabaty nie dajesz już pysznogłówki? Tu juz jest pieknie, nic jej nie potrzeba poza kulą bukszpanową
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:00, 08 lip 2013

Do góry
O widzę, że zarobiona jesteś.
Lilie wodne to ja mogę pokazać opakowanie.... Bo to co w środku do lili niepodobne.... Zatopiłam w koszyku w zielonej wodzie....co ma być to będzie....
W czwartek mają mi dostarczyć grzybienie

Wielkie dzięki za info o pysznogłówkach. Nie polewam po liściach bo mam linie kroplujące Cieszę się , że się rozrastają
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:59, 08 lip 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenka ty mnie wykończysz kiedyś ... nie można po ludzku napisać żurawka ... ??? ... ale nieeeee ... obsidany ... czeba ... a ja wujek google ... wujek durnie ze skałą wyskakuje ... a mniemam, że w Botaniku nie kupiłaś skały (choć o gabion jakiś ślachetny nawet byłabym skłonna Cię podejrzewać ) ... musiałam go podejść i w końcu fiem co Ty potffforze w tym botaniku kupiłaś ... ufffffffffffff ...

Aga ... no to kfiatki zostały

Izuś, no bo coś taka dumna i musisz u wujka G. sprawdzac, zamiast kazac od razu Madżence w ludzkim języku przemawiac Zobacz, jak szybko się poprawiła
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:53, 08 lip 2013

Do góry
Aguś w Psarach są pysznogłówki a ja będę polować na takie jeżowki pink Botanik mówił że Finka jest na urlopie Gdy wróci zaatakujemy ją o jeżówki. Miała fliczne w ubiegłym roku
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:51, 08 lip 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenka ty mnie wykończysz kiedyś ... nie można po ludzku napisać żurawka ... ??? ... ale nieeeee ... obsidany ... czeba ... a ja wujek google ... wujek durnie ze skałą wyskakuje ... a mniemam, że w Botaniku nie kupiłaś skały (choć o gabion jakiś ślachetny nawet byłabym skłonna Cię podejrzewać ) ... musiałam go podejść i w końcu fiem co Ty potffforze w tym botaniku kupiłaś ... ufffffffffffff ...

Aga ... no to kfiatki zostały

I jak nie kofać Izy
Gdzieś na końcu świata... 22:44, 08 lip 2013

Do góry
Muś wyedukowany lawendowo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies