Mam problem z obsadzeniem rabaty koło studni. Rabata jest w założeniu kwaśnolubna: różaneczniki, azalie, paprocie, kostrzewa Gautiera, parzydło, zawilce, jedna hortensja i wrzosy, wrzośćce. Gdy nie kwitną rododendrony jest po prostu nudno, jednostajnie zielono...
Może ktoś ma pomysł jak ożywić tę rabatę??
Mam problem z obsadzeniem rabaty koło studni. Rabata jest w założeniu kwaśnolubna: różaneczniki, azalie, paprocie, kostrzewa Gautiera, parzydło, zawilce, jedna hortensja i wrzosy, wrzośćce. Gdy nie kwitną rododendrony jest po prostu nudno, jednostajnie zielono...
Może ktoś ma pomysł jak ożywić tę rabatę??
Nawet na wakacjach okazji ogrodowych nie mogłam przegapić Wyprzedażowa podstawka pod kwiatki U mnie będzie służyć jako mały stoliczek, albo podstawka pod poidełko
Ma bardzo bogaty kolor, przełamany ciepłym beżem, a zapach- bajka!, taki prawdziwie różany jak dla mnie. Jak otwierałam przesyłkę to aż sie zaciągnęłam
louis odier polecam! pnąca, sadzona w grudniu 2015
a jak pachnie!!!
a czyli to nie-william........ zrobię fotke z bliska to może druga first lady..?
na razie rumienia brak ale badanie i tak zrobie
Aniu, dziękuję za ciepłe słowa. Jakże Ci się chciało tyle czytać..? Pracy dużo za mną, ale ile jeszcze przede mną?
Patent na orliki. Najlepiej jesienią rozsypać nasiona na rabacie i wiosną nie wyplewić
Ech te białe chyba jednak najładniejsze za rok znowu je kupię ,tylko powiem Ci Agatko,ze moje upaprały mi ściany pod oknami tymi sokami lepkimi ,ciężko było to zmyć ,moje wisiały do listopada i pewnie dlatego ,jesienią duzo wilgoci jest i roślina praktycznie przykleiła sie do ściany.Agatko okolice krosna bliskie sercu memu ,bo wychowywałam się nie opodal Twoich stron,kazde wakacje spędzałam u rodziny na pogórzu dynowskim w malej pięknej wiosce zaraz nad sanem ,a teraz mieszkam ciut wyżej Agatko nigdy nie wiem czym różni się surfinia od petuni?