Moje fastigata rosną przed płotem (będa z nich prostopadłościany) i na tyłach domu i będą stozkowane. Uwielbiam tę odmianę grabu u nas przy ogrodzie japońskim rosną piekne chyba 10 letnie okazy. Ich pokrój mnie zachwyca, ale nie zdecydowałam się puścić ich luzem bo chcę mieć ogród formalny i właśnie graby i bukszpany mają nadawać geometrii ogrodowi w połączeniu z buszem kwitnących
Uwielbiam też ich liście, są mniejsze niż grabu pospolitego....
Ale wczoraj widziałam żywopłot z czerwonego buka...... O matko..... Chora jestem... Chyba w podjeżdzie będą buki........
Chemia poprawiła trochę
W ubiegłym roku w II turze dostala się na tę uczelnię ale byliśmy na wczasach i nie zożyła dokumentow bo myślała, że nie ma szans.... Więc w tym roku raczej się nie stresujemy
Aktualnie w ramach procesu wychowawczego pracuje w wakacje w sklepie. Pojechała na jeden dzień do Gdyni na Openera i dzisiaj na 6:00 do pracy ha czuje wreszcie jak cięzko jest zaroboć na borówki i łososia
A ja się cieszę bo widzę ze bardzo odpowiedzialna jest i rozładowanie dwóch palet piwa lub stanie przy kasie nie sprawia problemu.... Wprawdzie z biotechnologią nie ma to żadnego związku ale uczy obowiązkowości. A szefową ma że hej... Mamusia w porówaniu z nią to sama łagodność
Ewelinko czytam o stratach... Jakiś dziwny ten rok... Ulewy, gradobicia, wichury... Zima do lata.....
Ale wiesz co jest najlepsze? Że rośliny i tak odwdzięczą Ci się urodą za opiekę Buziaczki i życzę pięknego słonecznego weekendu
Gabi Laura jeszcze malutka i potrzebuje poświęcania jej dużo czasu. Z biegiem lat będzie coraz więcej czasu ale to dopiero w okolicach gimnazjum
I nic na siłę... Ogród nie ucieknie... Jeśli masz czas i ochotę to rób... Jesli nie to patrz i sięi nie stresuj
Buziam i odhaczam bo mi znów powiadomienia zniknęły!!!!
Aniu przyszłam jak zwykle nacieszyć się kolorami.
Zachwyciła mnie dziewanna. Czy możesz ją pokazać w dalszej perspektywie? Jak długo kwitnie, czy jest wieloletnia?
Zbyszku czy możesz pokazać swoją hortensję incrediball. Nie pamiętam czy masz anabell? Jesli masz czy możesz porównać obie? Moja incrediball ma zbyt miękkie łodygi jak na mój gust....
Będę dozgonnie wdzięczna za info.
Gosiu jestem bardzo ciekawa tych powojników w szerszym kadrze. Npbardzo czekam na zdjęcia ogrodu po Twoim powrocie. Czekam ciepliwie a Ty wypoczywaj kochana