Gabi Laura jeszcze malutka i potrzebuje poświęcania jej dużo czasu. Z biegiem lat będzie coraz więcej czasu ale to dopiero w okolicach gimnazjum
I nic na siłę... Ogród nie ucieknie... Jeśli masz czas i ochotę to rób... Jesli nie to patrz i sięi nie stresuj
Buziam i odhaczam bo mi znów powiadomienia zniknęły!!!!
Ale Wasz ogród wygląda znakomicie, więc może nie potrzebuje tyle czasu. Tak, tak ... zawsze myślimy, że trzeba nam więcej czasu na ogród ale skąd go wziąć?
Gabi, a co to taki smerf maruda Cię dopada
Moja mama mówi zawsze: "Kochanie tak wygląda dorosłe życie"
Dobrze robisz, że poświęcasz czas Laurze, a nie ogrodowi.
Ten czas kiedy dzieci potrzebują naszej uwagi jest bardzo krótki i nigdy nie wraca.
Ogród niech się zajmuje sobą sam. I tak jest ładny
Uszy do góry.
Bufor ciszy... Hmmmm .. Jak ja to rozumię .. Myślę ,że tylko właściciele szeregówek mogą ten problem zrozumieć .. Każdy głos na tarasie sąsiada słychać potfffornie , a jak kto ma jeszcze donosny głos , to już przerąbane... Achhhh .. Powinny jakieś ekrany budować
Wiadziałam ostatnio podobną kanapę do Twojej w Casto .. Usmiechnęłam się od razu i nawet siadłam ,żeby sprawdzić to śliczne ustrojstwo .. Było wygodne .. Co mi się w pale nie chciało zmieścić .., siedziałam i patrzałam z niedowierzaniem
Czy możesz mi napisać czy jakoś specjalnie konserwujesz tą Twoją ramę lustra ?? Czy pomalowany jest czymś specjalnym ???.. Wiem ,że już kiedyś chyba pytałam , ale gdzieś mi zginęła odpowiedz .. Czy mogę zatem prosić o kopię odpowiedzi u mnie