To moje wrzosy. Wrzosy są posadzone na takiej podkowie w koło dołku w którym jest kamieć duży. To jest to samo miejsce z floksami od dołu rosną floksy z jednej strony a z drugiej macierzanka a na podwyższeniu mam wrzosy to jest moja pierwsza rabata na działce.
Kostka przygotowana na obwódkę. Tam będzie jeszcze małe przemeblowanie i kostka jeszcze leży.
Jeżówki powoli zaczynają kwitnąć Małgosiu. Dzisiaj dosadziłam jeszcze Piccolino, Green Jewel i Secret Affair bo wiosną dzieliłam i rosły jeszcze w doniczkach.
Na temat lili napiszę u Ciebie Małgosiu
To wrzucę jeszcze Fattal Atraction bo ta jeżówka najbardziej mnie zachwyciła.
I Coconut Lime
Mam różę w podobnym kolorze. Do twarzy jej z białym, błękitnym, szafirowym i fioletem czosnków główkowatych.
Ta ilość róż w Twoim ogrodzie budzi mój respekt. Ja wciąż mam traumy po wiosennym cięciu.
Kondzio cudnie było Was wczoraj gościć . Bawiliśmy się z Wami przednio . Koniecznie musicie nas częściej odwiedzać . Tacy Goście to sama radość .
Z niedzieli nie mam ani jednego zdjęcia, ale z sobotniego spotkania u Miry i owszem . Zostawiam na pamiątkę
Mimo tego, że rabaty dosłownie kipią kolorami, wszędzie można odnaleźć prześlicznie obsadzone donice .
szczena opada, co?
Mireczko- dla mnie Twój ogród jest idealny .
a zywe bociany u ciebie chodzą? ...bo u nas rezyduje u sąsiada ...i za moimi tujami ma stołowke bo jak poczytałam to on woli male gryzonie bardziej niz zaby .... nie przeszkadzam mu bo mam nadzieje ze nornice wybije)