Ładne sadzonki
pytałaś o moją podwójną ...niestety nie zmam nazwy ,kupiona na targu( jeden długi badyl z kwiatkiem) ale żyje już drugi sezon ...wysiałam na jesieni nasiona do warzywnika , wzeszły tylko dwie .Teraz czekam na kwiat ,chyba bedzie podwójny
Nigdy bym nie przypuszczała, ale bardzo mi miło Nie narzekaj na swój jest cudny, wiesz ile osób chciałoby tak mieć? U Was się dynamicznie zmienia, w zeszłym sezonie bylin było mniej. Teraz masz masę koloru, jak lubię
u mnie brak Twojej bazy z drzew i parawanu od sąsiedztwa
Tak, jak Ola zachwycam się bonzajem..mój nie jest tak zielony i wygładzony a u Ciebie efektu mogę pozazdrościć a przypomnij mi, z jakiego iglaka jest stworzony ?
Stipa pięknie uzupełnia tło dla roślinek a i sama w sobie jest urocza. Lawenda w kwiecie życia..moją jedną muszę już ściąć, bo skończyła; te późniejsze mam bardziej wybarwione.
Moja sąsiadka, starsza pani,mówi, że ładne te moje trawki, bo wiatr je tak kołysze zna się kobiecina.
Miałam malować szubienicę, ale zamiast skończyć jedno wzięłam się za drugie
Wybaczcie słabą jakość zdjęcia: późno było robione:
To jest taki stolik do zabawy wodą i piaskiem. Kilka zbitych desek, dwa pojemniki plastikowe, kilka rurek pcv. Wszystko oprócz cięcia drewna zrobiłam sama.
W pewnym momencie stwierdziłam, że chyba zgłupiałam, poświęcać czas i kasę na robienie... no cóż... trochę lepszej wersji piaskownicy ale okazuje się, że jednak sens był. Zabawka okazała się wielkim sukcesem