wszystkie jezówki powinny wysiać się z nasion, tylko nie wiem jak będzie z kolorem
mnie zwykłe wysokie różowe wysiały się i w tym momencie prawie nie widac która jest matka a które siewki
mam też sporo sadzoneczek jeżóweczek których nasiona sypnęłam jesienią między truskawki z mojego krótkiego doświadczenia wiem że jeżówki najlepiej rosną w gruncie, najlepiej wysiane koło matki
tutaj nasiona pomarańczowych jeżówek.dopiero za rok zobaczę jaki kolor będą miały kwiaty
Widok z tarasu: Są jeszcze rośliny które będą dosadzane, kupuję cały czas w miarę możliwości i uzupełniam luki. teraz sezon na jeżówki i dopiero teraz zdobyłam niektóre odmiany.
Pisze dzisiaj czyli 31 lipca bo na zdjęciach nie wiedzieć czemu jest data
1 lipca a to nieprawda dzisiaj jest piękny upalny poniedziałek ostatni dzień lipca
Chyba najwyższa pora pokazać co się w moim ogrodzie wydarzylo tej wiosny. Chyba czas se odrobinę podzielić tym co udało się zrealizować. Według projektu Danusi więc pomoc ogromna. Roślinki jeszcze małe ale oko się cieszy. Projekt zrealizowany w połowie tak oceniam. około 500 sadzonek posadzonych.
A oto efekt.Front: