Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 14:49, 17 sie 2017

AniMa napisał(a)
U Ciebie też mglą??? Czyli powolutku jesień zagląda - oby złota
Sprawdziłam buksy Chyba zdrowaśki pomogły - nie mam ćmy, grzyba raczej tez nie, ale i tak opryskam prewencyjnie
ale Wasz rejon zaatakowany więc obserwuj. ja tez planujeprofilaktyczny oprysk w razie gdybym slepa na ćmę była
nawigatorka 14:50, 17 sie 2017

dla Malkul cienista po eksmisji
siakowa 15:31, 17 sie 2017

Cudna ta cienista ! Ona do cienia tylko przypadł ja w słońcu? Dużo wody potrzebuje ? Przebrania sie na slomkpwp czy może pomarańcz ?
nawigatorka 16:24, 17 sie 2017

siakowa napisał(a)
Cudna ta cienista ! Ona do cienia tylko przypadł ja w słońcu? Dużo wody potrzebuje ? Przebrania sie na slomkpwp czy może pomarańcz ?
haha a ja ja wywaliłam znaczy przeniosłam. U mnie była raczej w słońcu. W zimie usycha do połowy koloru nienpamietam... ale raczej słomkowy. A wiosnę sie ja tnie. Ogolnie taka do macania jak stipa
siakowa 16:39, 17 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
haha a ja ja wywaliłam znaczy przeniosłam. U mnie była raczej w słońcu. W zimie usycha do połowy koloru nienpamietam... ale raczej słomkowy. A wiosnę sie ja tnie. Ogolnie taka do macania jak stipa

pytam bo mi montanka na słońcu troche kuleje :/
nawigatorka 17:04, 17 sie 2017

siakowa napisał(a)

pytam bo mi montanka na słońcu troche kuleje :/
ta w słońcu była Ok choc może w cieniu jest ladniejsza
malkul 17:06, 17 sie 2017

ale czemu wysadziłaś ? nei podobala ci się?
babka 17:27, 17 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
te na zdjęciu to roczniaki. takie 4 letnie to maja i 1,5metra średnicy z kwiatami. więc lepiej dac im miejsca dużo może ma Twoja za mokro? grzyb czy coś?

No grzyb jak nic ale dziwie się bo piaszczystą ziemię ma. Zdejmuję jej kamienie i zobacz e co dalej, Józia razi wiosna przyciąć do zera ale boję się, że nie odbije.
Moja w nieświadomości swej sadziłam co 45cm i juz po roku stwierdziłam że za blisko ale Toszka twierdzi, że ma wiekszy ścisk i jest ok.
I teraz juz głupia jestem
nawigatorka 17:44, 17 sie 2017

malkul napisał(a)
ale czemu wysadziłaś ? nei podobala ci się?
po zimie jakos za długo kazała na siebie czekać
nawigatorka 17:45, 17 sie 2017

babka napisał(a)

No grzyb jak nic ale dziwie się bo piaszczystą ziemię ma. Zdejmuję jej kamienie i zobacz e co dalej, Józia razi wiosna przyciąć do zera ale boję się, że nie odbije.
Moja w nieświadomości swej sadziłam co 45cm i juz po roku stwierdziłam że za blisko ale Toszka twierdzi, że ma wiekszy ścisk i jest ok.
I teraz juz głupia jestem
a masz vive czy inna? Bo viva rosnie tak szybko ze nawet dużej straty by nie było gdyby trzeba było sadzic ja na nowo. A jakieś zraszacze na nią nie leja?