Zacytowalam to bo bardzo mi się podoba ten zapozyczony krajobraz. ..no i te hortensje wypasione. ..ile one mają wysokości?
Ech jak ja żałuję że swoje tak nisko obcielam....
Wyjeżdża człowiek na kilka dni - cisza, spokój, nic się nie dzieje...i nagle....ZACZYNA SIĘ DZIAĆ !!!! Nasz deweloper to porządna firma jest. Jak ma być to będzie.
Przyjechali...wybudowali...pojechali...
..i w takiej postaci stało z dwa miesiące zanim zrobili wszystkie pozostałe dachy, tynki itd...
Piotr i tej wersji się trzymajmy , taki pozytywny dopalacz przydaje się w nieustającej walce z zielskiem, robactwem i moim bałaganiarstwem
na szczęście okoliczności przyrody same robią swoje
Pierwszą preziosę kupiłam jesienią ze szczątkowym kwiatkiem, głównie ze względu na kolor liści, drugą kupiłam niedawno - pędzona w szklarni - kwiatostany różowe. Bardzo zdziwiłam się gdy moja zeszłoroczna sadzonka pokazała prawie białe kwiaty, widzę jednak u Ciebie, że ona tak ma? Rozumiem, że z czasem wybarwią się na różowo?
Moze ktos pomoze?Rosliny z doniczki. Mialy zdrowe silne korzenie. Troche misecznikow ale chyba sie ich pozbylam. Sadzone i pielegnowane jak reszta a mam ich troche. Te maja pozolkle igielki. Sadzone w marcu. Wiosna byla deszczowa.Czy moze to tylko poparzenie?
I martwi mnie moj maly Kleiner Grüner. Gina cale sadzonki, ktore rosly juz 2 lata calkiem w porzadku. Galazki brazowieja i ginie cala roslina pomimo pryskania wielokrotnego na grzyba.Byl topsin, ectivo.Objawy jak na fotce od blackstork.