Wpadłam i ja żeby się przywitać Nieźle/młodo zaczynasz i od razu tak ogrodowiskowo Mnie znacznie dłużej zajęło dotarcie do tego stylu. No ale wiadomo, im człowiek starszy, tym wolniej się uczy
Wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok! Więcej fotek proszę
Iza jesteś niesamowita No na taką zachetę to Madżenka na pewno nie odmówi ............. chyba coś niegramatycznie napisałam, to od tych leków chyba Miałam napisać, że już cały zestaw zjazdowy Madżence zaplanowałyście, z towarzystwem włącznie, więc się dziewczyna nie musi martwić, że inni szusują, a ona pokrzywdzona Jak ta królowa będzie się na stoku prezentować
Madżenko, chorujemy wszyscy na tą straszną grypę, co to o niej w radio i telewizji trąbią... Nic nie pomaga. M. pomału wychodzi, ja zaczynam... Ostatnią rzeczą o jakiej teraz marzę jest hasanie na śniegu - w jakiejkolwiek formie Modlę się tylko, żeby dzieci nie zarazić. Ale będę Was podglądać na spotkaniu i zazdraszczać po cichutku
Pszczółko odwzajemniam noworoczne życzenia i same serdeczności ślę
Pod Czarną Górą bywałam choć... nie na nartach Mam tam jednego znajomego... proboszcza
Pracować będzie M. (choć jeszcze o tym nie wie, hihihi ) ja jestem od wymyślania Już dzisiaj nie wytrzymałam i z grypą latałam po ogrodzie, bo jednak z okna nie wszystko dobrze widać Nawet pozbierałam suche liście traw, bo zdążyły się połamać zanim M. powiązał.
Ty nie wiesz jak Iza się bała ....... ale otucha dodana przez Madżenkę zdziałała dużo.... bez tego wsparcia byłoby kiepsko
W takim razie teraz kolej na Ciebie Zaczynamy naukę na Czarnej Górze?????
A tak wszędzie po troszeczkę Pod brzozami muszę coś posadzić, bukszpany w kole żwirowym wymienić i nasadzenia za nim zaplanować, stożkowym cisom przy tarasie towarzystwo wymyślić... No dużo tego
To znaczy Danusiu, że jesteś wspaniała, forum jest wspaniałe i fajnie nam razem
Życzenia noworoczne odwzajemniam i buziam mocno!!! Samych wspaniałości w Nowym Roku!!!
Madziu, jeszcze raz wszystkiego co naj w Nowym Roku!!! Niech się spełnią wszystkie marzenia i nie zabraknie "środków" do ich realizacji ! Oby rdzawo-żółty kolor nie pojawił się w Twoim ogródeczku Nie lubimy go Więc samych zieloności i bujności!!!
Buziam noworocznie!!!
KOCHANI, SAMYCH WSPANIAŁOŚCI, SPEŁNIENIA MARZEŃ OGRODOWYCH I NIE TYLKO, ENERGII I ZAPAŁU, CIERPLIWOŚCI, ZDROWIA I FUNDUSZY W TWORZENIU WŁASNEGO ZIELONEGO MIEJSCA NA ZIEMI! NIECH TEN NOWY 2013 ROK BĘDZIE OBFITY I URODZAJNY!!! TEGO SOBIE I WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ
Buziam noworocznie
Spełnienia marzeń w Nowym Roku, nie tylko tych marzeń ogrodowych - WSZYSTKICH!!! I żeby udało się zrealizować tą dłuuugą listę "Do zrobienia w 2013 roku"
Buziam!!!
Planuję w sobotę. Ale fotorelacja? Nieee..... U mnie te same bombki, dokupiłam tylko trochę. Obiecałam sobie, że na przyszły rok zrobię totalną zmianę. Ale muszę się za to zabrać z głową i przede wszystkim wcześniej, a nie 4 dni przed świętami U Ciebie będę fotorelację oglądać
No to masz niezłą jazdę przed świętami Ja po tych urodzinach bywam tak zmęczona, że na przygotowania do świąt nie mam siły. Ale już się nie mogę doczekać, aż synuś podrośnie i zgodzi się na połączenie świąt z urodzinami - na razie nie ma mowy W Twoim przypadku to i tak się dziwię, że dopiero w tym roku się zbuntowałaś