Zygmusiu, puściłam tę piosenkę Wiciowi i też Cię pozdrawia, jako ta druga połowa "od prawdziwej roboty". A tymczasem pozdrawiamy Was oboje i życzymy złapania bakcyla wyjazdowego No i powodzenia w zmianach ogrodowych. Zygmusiu życzę abyś został odważnym ogrodnikiem od topiarów
Panie Waligóra ja bym sobie życzyła tak teraz być na takiej plaży ))))))))))))) Pozdrawiam serdecznie,ściskam Miłą moją i dobrejnocy plaża plażą...ale strój jaki fajny! Martuś, tym razem ja piszę, strasznie Waligóra rządzi w moim wątku
Panie Waligóra ja bym sobie życzyła tak teraz być na takiej plaży ))))))))))))) Pozdrawiam serdecznie,ściskam Miłą moją i dobrejnocy
Samych radosnych dni w Nowym Roku i niesłabnącej energii oraz optymizmu Buziaki
Panie Waligóra ja bym sobie życzyła tak teraz być na takiej plaży ))))))))))))) Pozdrawiam serdecznie,ściskam Miłą moją i dobrejnocy plaża plażą...ale strój jaki fajny! Martuś, tym razem ja piszę, strasznie Waligóra rządzi w moim wątku to znaczy,że nie mamy prywatności co do naszej miłości Miła moja Będę szyfrem cię wielbić
Irenko, spełnienia marzeń w Nowym Roku, uśmiechu i zdrowia, energii i cierpliwości w pracach ogrodowych Buziam noworocznie!!!
Irenko witam noworocznie