Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Pszczelarnia 11:18, 18 gru 2012

Jeszcze sprawdzam co u Małej Ogrodniczki w Dużym Ogrodzie i mykam.
Wieloszka 11:20, 18 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Jeszcze sprawdzam co u Małej Ogrodniczki w Dużym Ogrodzie i mykam.
A ja właśnie czytam co u Ciebie - Gwiazdo TVN Przed chwilą skończyłam oglądać program w necie - byłaś niesamowita - jak zawsze! Twoja pasja i zaangażowanie naprawdę godne pozazdroszczenia!
Wielościskam!
stychaz 14:03, 19 gru 2012

Buźka
Magda70 14:11, 19 gru 2012

Wieloszka napisał(a)
Irenko, widzę, że wróciłaś już do zdrowia i formy! Cieszę się kochana!
Jak wczoraj rodzina zobaczyła wianki, to niemal obraza, że więcej nie zrobiłam, dla każdego hihihi Musiałam tłumaczyć, jaka to cięęęęężka praca zbiorowa była, że to nie ja sama wszystko wymyśliłam, a następnym razem muszę coś przygotować chociaż dla mamy i babci.
Urodziny Antka bardzo się udały Jubilat zadowolony, a rodzice... wykończeni Najważniejsze, że gościom wszystko smakowało No tak sobie urodziłam synka tuż przed świętami i co roku zamiast szykować się do świąt, szykuję imprezę urodzinową Dopiero po niej mam czas i siłę myśleć o świętach

Oj Wieloszka...ja nie tylko urodziłam syna przed świetami (18 grudnia) to se jeszcze eMa z 19 grudnia wzięłam i to Darka na dodatek - czyli imieniny też 19-go dwa w jednym czy też raczej trzy w jednym )
W tym roku się zbuntowałam i powiedziałam, że imprezę urodzinowo imieninową robię w I dzień Swiąt :]
Madzenka 19:49, 19 gru 2012

Aga kiedy choinkę ubierasz? Czekam z niecieprliwością na fotorelację
anieszka 08:30, 20 gru 2012

Wieloszka napisał(a)

jakby co to jako skrobaczka nieźle się sprawdza płyta CD
Nie raz już to przerabiałam .....

No popatrz, nie wpadłam na to Ale z drugiej strony szkoda by mi było każdej płyty, którą wożę w aucie Metallicą, albo Jacksonem szyby skrobać? Nie...

Metallicą broń Boże !!!!!!!!!!!!!! Drugą możesz
Ja w zasadzie to coraz mniej mam CD eków bo ostatnio kupiłam sobie takie ustrojstwo, do którego podłanczam telefon lub MP3 i już - muza jest
anieszka 08:46, 20 gru 2012

Wianki super , nie ma to jak talent
Wieloszka 08:34, 21 gru 2012

stychaz napisał(a)
Buźka

Nawzajem
Wieloszka 08:37, 21 gru 2012

Magda70 napisał(a)

Oj Wieloszka...ja nie tylko urodziłam syna przed świetami (18 grudnia) to se jeszcze eMa z 19 grudnia wzięłam i to Darka na dodatek - czyli imieniny też 19-go dwa w jednym czy też raczej trzy w jednym )
W tym roku się zbuntowałam i powiedziałam, że imprezę urodzinowo imieninową robię w I dzień Swiąt :]

No to masz niezłą jazdę przed świętami Ja po tych urodzinach bywam tak zmęczona, że na przygotowania do świąt nie mam siły. Ale już się nie mogę doczekać, aż synuś podrośnie i zgodzi się na połączenie świąt z urodzinami - na razie nie ma mowy W Twoim przypadku to i tak się dziwię, że dopiero w tym roku się zbuntowałaś
Wieloszka 08:39, 21 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aga kiedy choinkę ubierasz? Czekam z niecieprliwością na fotorelację

Planuję w sobotę. Ale fotorelacja? Nieee..... U mnie te same bombki, dokupiłam tylko trochę. Obiecałam sobie, że na przyszły rok zrobię totalną zmianę. Ale muszę się za to zabrać z głową i przede wszystkim wcześniej, a nie 4 dni przed świętami U Ciebie będę fotorelację oglądać