Gosiu, jeżeli chodzi o kolor i kwiaty, to bardziej podobają mi się Hidcote i Blue Scent. Jestem tylko ciekawa jak wysokie rosną. Justynka pisze, że kwiatostany do 50-60cm i taka wysokość jest dla mnie najlepsza
Wrzucam zdjęcie lawendy, którą kupiłam u nas w szkółce, ale bez nazwy, to nie wiem jaka urośnie. Może to właśnie któraś z tych, co mi się podoba?
te dzielone trawy powoli ruszają ,ale jeszcze marne ,zastanawiam się czy dać im szansę ,czy zmienić ....
taka kapucha mi urosła,cieszę się jak dziecko z tych moich warzyw
i już ostatnie na dziś
róże posadzone i potrzebuję rady -jakie trawy tam dosadzić ? rosną serby jako tło ,3 buki dawid gold i róże ,nie wiem co tam dać ,żeby nie przedobrzyć?
piękności z bliska
właśnie ułożyłam ekobordy z jednej strony skalniaka na razie i zobaczę jak to się będzie sprawdzać -tylko tu mam kamyczki ,a nie wiem jak te ekobordy do kory się sprawdzają
tak znowu idealnie to mi to nie wyszło brak precyzji ,albo ślepota
dziękuję za odwiedziny ...uwielbiam tą moją mordę,ale ile się czasem nadenerwuje na nią to moje.... a co się sprawdza ?? cały czas coś motam i dodaje(bambusy ,sznurki,kamienie ) i tak szczerze to nie wiem co na dłuższą metę jest dobre ...ale jak znajde patent ,to się podzielę
jak ja jestem w domu to nic mi nie niszczy ,wie ,że nie wolno,ale jak jest sama ...to różnie bywa niestety właśnie mi złamała malinkę z owocami