Danusiu.
Właśnie o to chodzi. Właściciele ogrodów przydomowych i działek ROD powinni być całkowicie odcięci od toksycznych środków ochrony roślin. Przykładem w UE jest już Holandia. Ja tego nie widziałem, ale w Polsce też na boku etykiety jest napisane który środek jest dostępny dla ogrodników nieprofesjonalnych.
Z tym oszukiwaniem to miałam na myśli iluzję uzyskaną dzięki lustrom. Bo tak naprawdę pewnie nawet na miejscu trudno odnaleźć granice działki, a co dopiero na zdjęciach.
Widać po pieńku, że lustro jest w pionie. Pozostaje tylko kadrowanie.
Ale te zdjęcia z ukośnym lustrem lepiej się prezentują.
Zapytam Witka, ale 10 zł to chyba góra te nasze żarówki, nie wnikałam w to jakie wybrał z tej sterty jakie przywiózł na poczatku. Kupił wszystkie mozliwe i dobierał. A ja przyklepnęłam po efekcie jaki dały
Wiem że u nas miało znaczenie i od razu robił na 220.
Mieszkasz w Wielkiej Brytanii, toż to kolebka ostrych kantów trawnika, no dopiero by było jakbyś zrobiła inaczej nie będą się mieszać kora z trawnikiem
Poczytaj tutaj, bordery sprawią że utrudnisz sama sobie pielęgnację
Ten Twój niby "chaos" pasuje do reszty, wygląda całkiem, całkiem Ryjesz kobieto w ogrodzie chyba bez przerwy Kaniki itd, masz co robić z tyloma wysepkami.
Sebku, cyklamenów przybyło, udoskonalam jak zwykle w środku lata kompozycje, nieco ślimory je nadwyrężyły, a że chemii nie używam no to obśliniają co się da, łącznie z lustrami
Zapomniałąm dodać, że na stole też wymieniłam kompozycje, są świeże, zielone i białe
Akurat trafiłaś jak kulą w płot, bo ogród masz doskonały, za chwilę będzie idealny Byłam dziś to widziałam, klatkę też widziałam.
Tutaj nie startujemy w żadnej konkurencji, po prostu taki mam ogród i to dobrze że prowadzę jednocześnie wielki portal ogrodniczy, dzięki temu możemy mieć tylko ładniej w ogrodach