Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:45, 04 kwi 2013

Do góry
Martek napisał(a)
Sebek młody jesteś wiosna w tobie stąd kiedyś nadała ci imię Wiaterek

Tak pamiętam......Szuuuuu
A tak szczerze to przez ten brak wiosny nosi mnie strasznie.....Ale znajduję sobie różne ciekawe zajęcia do wyżycia się
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:43, 04 kwi 2013

Do góry
kaisog1 napisał(a)
... o matko.... a ja myślałam, że znowu jakaś obsuwa... uffff

Heheheh nie wspadłabym na taki pomysł z tymi sylabami

...mnie wychodzi szpuma.... hmmmm

A mi ChoSe - tak jakoś w espaniolu zabrzmiało
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:40, 04 kwi 2013

Do góry
Sebek młody jesteś wiosna w tobie stąd kiedyś nadała ci imię Wiaterek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:37, 04 kwi 2013

Do góry
alinak napisał(a)
Sebek widzę że u ciebie też nasypało pięknie . mam dość - chętnie bym się ewakuowała do Afryki na jakiś miesiąc

Madżenka obiecała po weekendzie wiosnę.....I sądząc po prognozie norweskiej wierzę jej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:35, 04 kwi 2013

Do góry
vita napisał(a)
I mnie odechciewa się wychodzenia na zewnątrz. 4 z Romantyzmu nobilituje

Jeszcze chwilkę i będą nas błagać żebyśmy z ogrodów do domu wrócili Zwłaszcza, że teraz dopiero koło 19 robi się ciemno
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:33, 04 kwi 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Mnie się zeszłoroczna zima spodobała, myślę sobie czy wszystko zakwitnie naraz?

Tego bym chyba nie chciał....ale wszystkie cebulowe jednocześnie.....to mogłoby być na prawdę ciekawe Byleby szybko nie przekwitły - no bo kiedy zdążę je obfocić???

A teraz po lawinie lodu z dachu co teraz zeszła stwierdzam, że wiosna tuż tuż A sopelki ciągle kapią - to też dobry znak

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:29, 04 kwi 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
U mnie takie same zimowe widoki . Na ulicy odgarnięty snieg sięga do wysokości płotu , ale to już chyba koniec zimy mimo wszystko. Pozdrówka.

Jak zaświeci słoneczko to jakoś od razu czuć wiosnę - i wracają chęci do życia....U mnie dziś ponuro, ale humor mi jakoś dopisuje Wreszcie skończyliśmy projekt firmy na konkurs - uff....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:28, 04 kwi 2013

Do góry
Sebek widzę że u ciebie też nasypało pięknie . mam dość - chętnie bym się ewakuowała do Afryki na jakiś miesiąc
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:27, 04 kwi 2013

Do góry
Edi00 napisał(a)
Zaglądam...ale wiosny nie znalazłam u Ciebie Za to zima jeszcze większa niż u mnie...
Trzymaj się ciepło

W końcu mieszka się w górach to śniegu pod dostatkiem.....Jednak ostatnio byłem w Kościelisku - tak już nawet nie mają gdzie wywalać śniegu......Ale coś mi się zdaje, że jak znów mam się zgłosić tam do lekarza w maju to załapię się na krokusy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:25, 04 kwi 2013

Do góry
mira napisał(a)
Sebek no to zapasy niezle zrobileś -nie zazdroszczę bo ja też mam białe w magazynie

ale ja w sprawie innego białego - wydaje mi się że u Ciebie widziałam a chodzi mi o acidanthera - miałeś a jesli tak to jak oceniasz bo zdjęcia są świetne
pozdrawiam

Mira....acidantery hoduje się jak mieczyki....Tylko mają oczywiście mniej kwiatów - no i krótko kwitną....Za to pachną wręcz odurzająco - ale z daleka na prawdę przyjemnie .....Dobrze wyglądają w grupie, jednak już o wiele lepsiejsze będą gladiole Na pewno nie sadziłbym ich na rabatę, gdzie miałyby grać główną rolę -liście mogą być dobre jako dodatek, bo zielone do przymrozków. W jakimś kąciku "zapachowym", jaki Danusia zaproponowała w artykule na pewno mogą się znaleźć wplątane pomiędzy inne rośliny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:24, 04 kwi 2013

Do góry
sylllwia napisał(a)
Ale uwieczniłeś wiosnę 2013 na fotkach, a w 2012 było tak pięknie o tej porze...
Miejmy nadzieję, że za to nie będzie w maju przymrozków.

No ja też mam taką nadzieję, że jak już na prawdę będzie wiosna to bez niespodzianek - a lato będzie trwało do listopada

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:23, 04 kwi 2013

Do góry
Mirka napisał(a)
Łał jak piknie napisałeś kaganiec oswiaty dla potomnych niosę

Nom....miało się to 4 z romantyzmu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:22, 04 kwi 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Sebek, ale foty zimowe nam zafundowałeś, super

Śniegu znów mam więcej....ale nie chce mi się już wychodzić na zewnątrz
Ogród Sylwii od początku cz.II 17:18, 04 kwi 2013

Do góry
Ania - mam nadzieję , że to ostatnia dostawa śniegu tej wiosny .... oby !

Bociek - zapisałam .... jak zadziałam to pokażę, co z tego wyszło.... wielgachne dzięki

Sebek - wróżką nie jestem , ale może się uda

Ania - postaram się aby ta wiosenka w końcu zaczęła swoją pracę ! ile można się urlopować, no chyba, że się zwolniła ?

Gosia , Ania, Bogusia - pozdrawiam dziewczyny
Ogrodowy spektakl trwa ... 12:44, 04 kwi 2013

Do góry
Agato_nitko !!!
ależ Ty kokietujesz - należy Ci się reprymenda - nie jeden by tak chciał mieć - masz super teren do działania i możesz fajnie to zrobić - zakładaj wątek i na pewno wiele osób Ci niejedno doradzi - czytaj też wątki tematyczne o projektowaniu - nie wiem gdzie jest ten z popełnianymi błędami - pewnie Sebek wie
o błędach warto przeczytać choć i tak się je popełnia ale przynajmniej świadomie
i czekam na taką aurę jak na Twoich zdjęciach

pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:35, 04 kwi 2013

Do góry
Sebek no to zapasy niezle zrobileś -nie zazdroszczę bo ja też mam białe w magazynie

ale ja w sprawie innego białego - wydaje mi się że u Ciebie widziałam a chodzi mi o acidanthera - miałeś a jesli tak to jak oceniasz bo zdjęcia są świetne
pozdrawiam
Postawić trawkę nad i... 11:42, 04 kwi 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Mi też się podoba ta monochromatyczna tapeta W ogóle kocham takie wnętrza, bo czuję się w nich swobodnie. A jeśli chcesz koloru to kupujesz wazon, świeczki, jakiś koc czy poduszki - a potem najwyżej zmienisz kolor i już będziesz miała całkiem inne wnętrze Ja nigdy nie zrozumiem osób, które zakładają np. różową czy czerwoną kuchnię.... Niby modne, ale za pół roku już nie jest - a kuchnię ma się co najmniej kilka(naście?) lat

Ano dokładnie! Tak jest i zgadzam się z tym...

Oooo Aga też się zgadza
Postawić trawkę nad i... 09:37, 04 kwi 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Mi też się podoba ta monochromatyczna tapeta W ogóle kocham takie wnętrza, bo czuję się w nich swobodnie. A jeśli chcesz koloru to kupujesz wazon, świeczki, jakiś koc czy poduszki - a potem najwyżej zmienisz kolor i już będziesz miała całkiem inne wnętrze Ja nigdy nie zrozumiem osób, które zakładają np. różową czy czerwoną kuchnię.... Niby modne, ale za pół roku już nie jest - a kuchnię ma się co najmniej kilka(naście?) lat

..piękne podsumowanie Sebek... wszystko w pigułce...zgadzam się w 100%...
Rododendronowy ogród II. 23:44, 03 kwi 2013

Do góry
No i mamy 1000 - kolejnego (Nie) gratuluję, bo odzwyczajamy się tego zwyczaju Czekam na dalsze stronki - w maju polecą pewnie z prędkością światła
Postawić trawkę nad i... 23:06, 03 kwi 2013

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies