Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

gierczusia 08:50, 04 kwi 2013

Aaaa .. I nie wiem co zdecydujesz z tapetami ale mnie ta pierwsza zarąbiście się podoba ... Dołożyłabym gładkie ściany w kolorze tej szarości na tapecie i będzie git ... A zrywanie tapety ,to zawsze nie jest zdzieranie tynku strukturalnego
gierczusia 08:52, 04 kwi 2013

Ale fajne holandyjskie buciory dostałaś od Madzi ... Achhh , piękniste po prostu ...

Mam nadzieję ,że zdrówko lepiej ... Ja chciałam młodego do szkoły odpowadzić , ale skutecznie wybił mi to z głowy.. ... A ta mina ....
baraga1904 09:14, 04 kwi 2013

Magda70 napisał(a)
Gratki Aga

...rewelacyjne...
baraga1904 09:17, 04 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

To jest zwykła rauffasa???? Tapeta do malowania. Daje fajną fakturę. A kolor może taki baaaaaardzo delikatny szary?

...aaaa...znam...miałam w starym domu... ja ja juz szukałam tynku o strukturze aksamit...hihi...
margi 09:18, 04 kwi 2013

Gratuluję 200 stronki i życzę szybkiego nadejścia wiosny a z tym się wiąże realizacja pięknego projektu
Pozdrawiam serdecznie
baraga1904 09:34, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaa .. I nie wiem co zdecydujesz z tapetami ale mnie ta pierwsza zarąbiście się podoba ... Dołożyłabym gładkie ściany w kolorze tej szarości na tapecie i będzie git ... A zrywanie tapety ,to zawsze nie jest zdzieranie tynku strukturalnego

...właśnie chyba tak zrobię...tynk jest zbyt ryzykowny dla mnie a tapetę zawsze ( tu uśmiech do Żona)??? można zmienic...
baraga1904 09:36, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Ale fajne holandyjskie buciory dostałaś od Madzi ... Achhh , piękniste po prostu ...

Mam nadzieję ,że zdrówko lepiej ... Ja chciałam młodego do szkoły odpowadzić , ale skutecznie wybił mi to z głowy.. ... A ta mina ....

...buciory piękne i wygodne... i maja taki wiosenny kolor..

...ja młodą zawiozłam do szkoły ...u nas sypało i sypie strasznie a ona w spódniczce... mam stresa...
baraga1904 09:37, 04 kwi 2013

Sebek napisał(a)
Mi też się podoba ta monochromatyczna tapeta W ogóle kocham takie wnętrza, bo czuję się w nich swobodnie. A jeśli chcesz koloru to kupujesz wazon, świeczki, jakiś koc czy poduszki - a potem najwyżej zmienisz kolor i już będziesz miała całkiem inne wnętrze Ja nigdy nie zrozumiem osób, które zakładają np. różową czy czerwoną kuchnię.... Niby modne, ale za pół roku już nie jest - a kuchnię ma się co najmniej kilka(naście?) lat

..piękne podsumowanie Sebek... wszystko w pigułce...zgadzam się w 100%...
Magda70 11:42, 04 kwi 2013

Sebek napisał(a)
Mi też się podoba ta monochromatyczna tapeta W ogóle kocham takie wnętrza, bo czuję się w nich swobodnie. A jeśli chcesz koloru to kupujesz wazon, świeczki, jakiś koc czy poduszki - a potem najwyżej zmienisz kolor i już będziesz miała całkiem inne wnętrze Ja nigdy nie zrozumiem osób, które zakładają np. różową czy czerwoną kuchnię.... Niby modne, ale za pół roku już nie jest - a kuchnię ma się co najmniej kilka(naście?) lat

Ano dokładnie! Tak jest i zgadzam się z tym...

Oooo Aga też się zgadza
baraga1904 16:27, 04 kwi 2013

...polecam na długie "zimowe" wieczory - spokojnie i nastrojowo...chilloutowe babskie klimaty...

http://www.youtube.com/watch?v=-XEKOW51nkc&list=RD02gM9A3TZ-hVo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies