Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Joanka 16:13, 04 kwi 2013

No piękną zimę mamy tej wiosny..... ech........

Sylwuś ciekawa jestem okropnie tej zielonej ściany w łazience Mam nadzieję że wyjdzie po Twojemu i ją nam zaprezentujesz

Buziaki
Syla 17:18, 04 kwi 2013

Ania - mam nadzieję , że to ostatnia dostawa śniegu tej wiosny .... oby !

Bociek - zapisałam .... jak zadziałam to pokażę, co z tego wyszło.... wielgachne dzięki

Sebek - wróżką nie jestem , ale może się uda

Ania - postaram się aby ta wiosenka w końcu zaczęła swoją pracę ! ile można się urlopować, no chyba, że się zwolniła ?

Gosia , Ania, Bogusia - pozdrawiam dziewczyny
Syla 17:21, 04 kwi 2013

Joanka napisał(a)
No piękną zimę mamy tej wiosny..... ech........

Sylwuś ciekawa jestem okropnie tej zielonej ściany w łazience Mam nadzieję że wyjdzie po Twojemu i ją nam zaprezentujesz

Buziaki

Jutro dostarczą mi do tej szafki ostatni element .... jak się wyzbieramy z Kubą z wirusa to pojadę po roślinki ... posadzę i pokażę Mam nadzieję , że będzie ok .... bo jak nie to i tak będę musiała zaakceptować pomysł
Fajnie , że zaglądnęłaś Asiek buziak
Milka 17:23, 04 kwi 2013

Sylwia, słuchy na forum donoszą, będzie wiosna 10 i tego trzeba sie trzymać
Syla 17:31, 04 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Sylwia, słuchy na forum donoszą, będzie wiosna 10 i tego trzeba sie trzymać

Dzieki za info Irenko .... doczytałam, ale uwierzę jak zobaczę na razie nam kaszel okrutnie z Kubą dokucza i walczymy intensywnie! jakiś paskudny wirus wrrrr
alinak 17:44, 04 kwi 2013

Sylwia ja już chyba straciłam nadzieje na wiosnę . stoję w oknie i wypatruje a tu biało . we wtorek w akcie desperacji wygrzebywałam spod śniegu suche trawy i obcinałam . nie czekałam też na wiosnę z cięciem dereni , klona jesionolistnego , berberysów .leszczyny , wierzby , głogu i wejgeli .
ciachnęłam i koniec .a w środę przysypało mi gałęzie których już nie miałam siły zebrać . no i teraz będę szukać po działce .
Martek 17:47, 04 kwi 2013

Widzę Cię na innych wątkach Sylla i pamiętam.
Dziś chętniej niż zwykle usiądę na Twojej huśtawce

Huś,huś,huś ...

Pozdrawiam ciepło niech się w końcu to białe wytopi
Hogata 21:48, 04 kwi 2013

asc napisał(a)
Zaglądam... i stwierdzam krótko.. dupa nie wiosna.

Aniu trafiłaś w samo sedno . Ja boję się rano patrzeć przez okno, bo jak widzę, że znowu pada...
monteverde 23:17, 04 kwi 2013

Syla jakoś się trzymasz? bo ja już byle jak już bym chciała jak Marzenka POBRUDZIĆ RĘCE W OGRODZIE pozdrawiam
Syla 08:34, 05 kwi 2013

alinak napisał(a)
Sylwia ja już chyba straciłam nadzieje na wiosnę . stoję w oknie i wypatruje a tu biało . we wtorek w akcie desperacji wygrzebywałam spod śniegu suche trawy i obcinałam . nie czekałam też na wiosnę z cięciem dereni , klona jesionolistnego , berberysów .leszczyny , wierzby , głogu i wejgeli .
ciachnęłam i koniec .a w środę przysypało mi gałęzie których już nie miałam siły zebrać . no i teraz będę szukać po działce .

Alinek , mnie siłą z domu do ogrodu nie wyciągnie nie ma szans , czekam aż śnieg stopnieje o ile wogóle można na to liczyć